Normális a 30.héten lágyék táji fájdalom? Van hogy jobb van hogy bal oldalon. Furcsa szúró nyomó érzés alig lehet mozogni közben fekve kibírható
Ez már van olyan fájdalom mint egy kezdődő vajúdás?
Nekem nagyon fájt sajnos ha a vajúdás ennél rosszabb lenne.. nem tudom ki e bírom
Rosszabb,nem foglak félre vezetni.Pokolian fáj,de ki fogod bírni,mindenki kibírja.:D
Érzéstelenítőket,fájdalom csillapítókat,mindenfélét tudsz majd kérni vagy felajánlják,én azt ajánlom,hogy amit jónak érzel azt fogadd el.Valaki alig 30 percet vajúdik,valaki 1 napot is akár..
Ezekkel a hol jön,hol nem jön fájásokkal.
Mert ugye ez hullámokban jön nem egyszerre és folyamatosan,egyre sűrűbben jelentkezik ez a fájdalom,majd egyszer csak kijön a baba.Ha gátmetszést nem kérsz az szakad,akkor jobban fáj,varrni mindkét esetben varrnak ami most félelmetesebbnek hangzik mint maga a szülés pedig minden fájdalom után már az a legkevesebb.
3. Le a kalappal! Szép nagy család lehettek :)
Kedves kérdező! A vajúdás minden bizonnyal sokkal fájdalmasabb lesz, mint a jelenlegi fájdalom, amit érzel! Nekem kb olyan volt, mint egy nagyon erős menstruációs fájdalom, persze a kitolás semmihez sem hasonlítható.
Teljesen más fájdalom. Ez amit érzel szúró nyomó érzés, a szülés pedig görcs.
Nagyon hasonlít a menstruációs görcshöz de várom erős. Vagy ami nekem még eszembejut, szülés után volt egy hasmenésem és eszembejutott az erős hascsikarásrôl a szülési fájdalom, szóval egy erős hascsikarásra is hasonlít.
Egyébként normális 30 hetesen a làgyek táji fájdalom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!