Normáliss lehet 120/80-as vérnyomás 112-es pulzusszámmal? Nagyon félek!
Három napja teszteltem pozitívat.Nagyon örülünk, de rettegek, mert nem elég, hogy alapból cukorbeteg vagyok, de pár napja rengeteget iszom és majd kiesik a szívem.Doki szerint ez még talán nem magas, de én félek, hogy az.Nem érzem jól magam, nincs erőm, nem tudok mozogni, mert rögtön kifulladok.Állandó fejfájás gyötör, ami nem volt korábban.A legutsó labornál pedig szinte nem volt TSH érték, olyan alacsony lett.(0,02)
Szerintetek?Merre induljak el?Milyen dokihoz?(A cukraim egyébként jók,nagyon jól karbantartom őket, amiatt nem lehetnek a tünetek)Vélemény???

Köszönöm a válaszokat!!!:-)
Tegnap végre egész nap nem ment a pulzusom sem 92 fölé!Én már ennek is örülök.Nem is fájt a fejem és az iszonyatos iváskényszer is múlt valamelyest!Remélem ez így marad és tényleg minden rendben lesz!
Köszi lányok!Sokat segítettetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!