Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesként...

Veszélyeztetett terhesként mit csináltok otthon egész nap?

Figyelt kérdés

2022. febr. 4. 11:21
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
23%
Meg értelek 43, én is imádom a munkámat,megőrültem volna otthon,nekem szerencsére nem kellett otthon lennem,persze mindig mondta az orvos amikor mentem,hogy csak szóljak,azonnal ad papírt,de eszembe se volt. Már 8 hónapos a lányom,egy évesen megy bölcsibe,én meg megyek vissza dolgozni.
2022. febr. 6. 21:01
 42/47 anonim ***** válasza:
23%
Nekem az első terhességem sajnos missed ab lett 9 hetesen. Most 10 hetes vagyok, és nem vagyok veszélyeztetett terhes, járok dolgozni, árufeltöltő vagyok. Nem bánom, jobb mint otthon ülni egész nap szülésig.
2022. febr. 7. 08:47
 43/47 anonim ***** válasza:
77%

Veszélyeztetett terhes nem egyenlő azzal,hogy nem csinálhat semmit.

Ha valaki nem csinálhat semmit azt kerek-perec közlik.

Nekem az első terhességem koraszülés lett és ráadásul császár.Veszélyeztetettnek vagyok beírva azaz jobban utána néznek a dolgaimnak,főleg az előzőleg problémát okozott dolgoknak.De ennyi,ugyan úgy futok a kutyával,játszom a fiammal,házi munkát végzek.

DE! Ha valakinek azt mondják feküdjön vagy úgy érzi arra van szüksége tényleg pihenjen sokat.Csak 9 hónap (- amennyi már lement belőle).Mindenki ismeri a testét annyira,hogy dönteni tudjon neki mi a jó.

És ebbe senki ne üsse bele a hatalmas karvaly orrát.Minden kismama tudja,érzi a határait,és tudja,hogy neki éppen jót tesz-e a munkahelyi tozsgás/stressz.

Akinek a munkahelye is álom,meg a terhessége is gondtalan,és még olyan f*sza gyerek is,hogy bejár és be is akar járni dolgozni örüljön magának,de k*szóljon már az ég szerelmére.

Kit érdekel..pont ugyan olyan döntés mint otthon feküdni: te tudod,te érzed neked hogyan jó.

2022. febr. 7. 12:16
 44/47 anonim ***** válasza:
78%

Ahhoz neked semmi közöd,még mindig.Megkeseredett egy ember vagy.. :D

Dolgozzá' inkább,azt hajtogatod hogy te nem vagy távpénzen,de azért egy órakor itt tudod verni a nyálad "munka közben".Hihető.Ebéd szünet mi? :D

2022. febr. 7. 13:12
 45/47 anonim ***** válasza:
89%
Én veszélyeztetett voltam már az elején vérzés miatt, utána méhlepény probléma miatt, ha akartam se tudtam volna dolgozni, mert nem engedték. Ráadásul annyira szédültem mindig, hogy levert a víz és elsötétült minden. Le kellett ülnöm vagy kimennem a hideg levegőre, hogy ne essek össze, de bocsánat, az én qrva anyámat, hogy mertem otthon maradni.
2022. febr. 7. 13:33
 46/47 anonim ***** válasza:
58%

40 es bajod??

39es

2022. febr. 7. 19:52
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
49-es: nem neked írta. Volt egy komment ami törölve lett, annak írta
2022. febr. 7. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!