Veszélyeztetett terhesként mit csináltok otthon egész nap?
Hát te nagyon beteg vagy agyilag. Nem csodálom hogy leléptek mellőled.
Mit lovagolsz még ezen és miért trollkodsz? Senkit sem érdekel a nyomorod. Reméljük majd nem a születendő gyerekedet fogod okolni mindenért mert azt is kinezem belőled.
Inkább anyukádnak meg apukádnak kellett volna védekezniük annak idején de triplán, mindent bevetve.
Nem tudom mi a bajod, de elég komolynak tűnik. Keress egy fel jó pszichológust bár rajtad az se segítene.😄😄😄
A ti mártírságotokon meg a pszichológus se tud segíteni 😂 Én nagyon jól érzem magam, dolgozok, csinálom a dolgomat, ti meg csak szenvedjetek nyugodtan az unalomtól, meg a semmit tevéstől nyugodtan, és írogassátok nyugodtan egymásnak nyugodtan, hogy mit lehet csinálni, ahelyett, hogy a társadalom normális, hasznos tagjai próbálnátok meg lenni. Csak szólok, még mindig nem vagytok betegek, csak terhesek.
Engem is ki akart volna írni a doki, hogy de jajj mert mi van ha el kapok ilyen vírust, vagy olyan valamit. Mondom semmi, meggyógyulok aztán kész. Győzködött vagy fél órát, de nem engedtem. Nem ezen múlik a gyerek egészsége meg élete meg semmi de semmi az ég világon.
Nekem is volt ilyen tavaly előtt asszem a márciusi(?) karanténkor amugy sem lehetett sehova menni anyukammal nagyon sokat meeteltem es a barataimmal is...
Sok babás oktató videót néztem, sok bababútort, a férjem beszerzett egy projektort es az ágyammal szemben levő falra sok filmet vetitettem, nehogy elromoljon a szemem a sok kepernyőtől...
Nagyon hozzászoktam a sok fekvéshez és 10 m után meg kellett álnom pihenni😇😇
Kitartást!! Gondolj a babára!!!
És esetleg hallgasd a mozgását és a szívverését, énekelj neki...
Menthetetlen vagy😂 de oké, mi csak unatkozunk tovább, te ne is törődj velünk. 😂
Majd megpróbálunk újra beilleszkedni a társadalomba. Reméljük sikerül.🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!