Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesként...

Veszélyeztetett terhesként mit csináltok otthon egész nap?

Figyelt kérdés

2022. febr. 4. 11:21
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Pentek ótan em olvastam a "tanácsokat" mert szerencsére a hétvégéim szuperek,feltalálom magam mert akkor itthon vannak a gyermekeim,de úgy látom,hogy nem sokmindenről maradtam le...Nagyon sajnálom,hogy ilyen sok roszzindulatú ember van már itt is,de nem lepődtem meg igazából ilyen a világ...Gondoltam leírom az előző terhességeim részleteit,de rájöttem,hogy nincs szükségem a bántásra,épp elég volt ennyi.Mert akkor meg csak azt kapnám,hogy miért dolgoztam annyit...Köszönöm azoknak akik átélik a helyzetemet és mellém álltak!Mindenkinek boldog babavárást!Sziasztok!
2022. febr. 6. 19:15
 32/47 anonim ***** válasza:
15%
32 ne aggódj, senki nincs róla biztosítva, hogy mellette marad-e a másik, vagy sem. Neked is ugyanúgy áll a zászló. Aztán majd meglátjuk a hóhéron kívül ki kímél majd 🤣
2022. febr. 6. 19:27
 33/47 anonim ***** válasza:
84%

Hát te nagyon beteg vagy agyilag. Nem csodálom hogy leléptek mellőled.

Mit lovagolsz még ezen és miért trollkodsz? Senkit sem érdekel a nyomorod. Reméljük majd nem a születendő gyerekedet fogod okolni mindenért mert azt is kinezem belőled.

2022. febr. 6. 19:31
 34/47 anonim ***** válasza:
88%

Inkább anyukádnak meg apukádnak kellett volna védekezniük annak idején de triplán, mindent bevetve.

Nem tudom mi a bajod, de elég komolynak tűnik. Keress egy fel jó pszichológust bár rajtad az se segítene.😄😄😄

2022. febr. 6. 19:47
 35/47 anonim ***** válasza:
6%

A ti mártírságotokon meg a pszichológus se tud segíteni 😂 Én nagyon jól érzem magam, dolgozok, csinálom a dolgomat, ti meg csak szenvedjetek nyugodtan az unalomtól, meg a semmit tevéstől nyugodtan, és írogassátok nyugodtan egymásnak nyugodtan, hogy mit lehet csinálni, ahelyett, hogy a társadalom normális, hasznos tagjai próbálnátok meg lenni. Csak szólok, még mindig nem vagytok betegek, csak terhesek.

Engem is ki akart volna írni a doki, hogy de jajj mert mi van ha el kapok ilyen vírust, vagy olyan valamit. Mondom semmi, meggyógyulok aztán kész. Győzködött vagy fél órát, de nem engedtem. Nem ezen múlik a gyerek egészsége meg élete meg semmi de semmi az ég világon.

2022. febr. 6. 19:52
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen tavaly előtt asszem a márciusi(?) karanténkor amugy sem lehetett sehova menni anyukammal nagyon sokat meeteltem es a barataimmal is...

Sok babás oktató videót néztem, sok bababútort, a férjem beszerzett egy projektort es az ágyammal szemben levő falra sok filmet vetitettem, nehogy elromoljon a szemem a sok kepernyőtől...

Nagyon hozzászoktam a sok fekvéshez és 10 m után meg kellett álnom pihenni😇😇

Kitartást!! Gondolj a babára!!!

És esetleg hallgasd a mozgását és a szívverését, énekelj neki...

2022. febr. 6. 20:07
 37/47 anonim ***** válasza:
86%
#39 te ilyenkor amugy mit erzel?
2022. febr. 6. 20:11
 38/47 anonim ***** válasza:
80%

Menthetetlen vagy😂 de oké, mi csak unatkozunk tovább, te ne is törődj velünk. 😂

Majd megpróbálunk újra beilleszkedni a társadalomba. Reméljük sikerül.🥲

2022. febr. 6. 20:12
 39/47 anonim ***** válasza:
17%
Csak akkor voltam otthon pár napot, amikor nagyon nem éreztem jól magam. Nekem már 3 nap után hiányzott a munkám, és végig is dolgoztam, csak az utolsó 1 hónapot voltam otthon, pedig fizikai munkám van. Azt az egy hónapot nagyon nehezen viseltem, hiányoztak a kollégák, meg a munka is.
2022. febr. 6. 20:14
 40/47 anonim ***** válasza:
37%
Hát en konyorogtem a dokinak hogy engedjen dolgozni, miutan elallt a vérzés, kozolte hogy a korabbi vetélés miatt felejtsem el a munkát ha fontos ez a baba. Fizikai munkat vegzek, nehezen jottek ossze a gyerekek, ha emiatt martir szar anya vagyok a szemedben akkor hát legyek csak, pont teszek ra 😂 a nagyot ellatom, a kosz nem esz meg, pihenek amennyit tudok.
2022. febr. 6. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!