Én kifejezetten szenvedek attól, hogy nem dolgozhatok, pedig a munkaköröm miatt írtak ki, nem egészségügyi állapot miatt. Próbálok hasznos lenni helyette a háztartásban, és a babacuccok beszerzésében (használtan), mert pénzügyi szempontból is sokkal jobb lenne, ha dolgozhatnék. De ez van.
2022. febr. 4. 13:34
12/47 anonim válasza:
Tv-zek, telefonozok, kiviszem a kutyát, ha kell takarítgatok, mosok, teregetek, főzök, ha kell valahova mennem elmegyek.
2022. febr. 4. 17:22
13/47 anonim válasza:
Miért mit írtál 13-as?
2022. febr. 4. 17:26
14/47 anonim válasza:
Próbálom lekötni a 2 évesem.Alig várom,hogy megszüljek.Még 2-3 hét..🥲
2022. febr. 4. 18:38
15/47 anonim válasza:
15. Azt hogy, amit az orvos javasol, fekszenek…. Ja nem, játszóra viszik a nagyobbat, wellnesseznek APÁval vagy shoppingolnak. A veszelyeztetett terhesek 95% munkaundoritiszes, a maradék 5% meg fekszik, ahogy kell.
2022. febr. 4. 20:26
16/47 anonim válasza:
Én még emelni sem emelhetem a fiam,nagyon kellemetlen.Igaz,csak 1 hete lettem pihenésre ítélve,de nagyon nem egyszerű.Fáj,szúr,már mindenhogy kényelmetlen,magzatvíz szivárgás,áh..
Fene se tudja miért nem császároznak meg ha ennyi minden van és csak feküdhetek mint egy fa darab.Gondolom nem akarnak koraszülést és kivárják a "természetes" úton szülést.Csak jussunk is el oda..
Mondjuk nekem anya sokat segít,nélküle lehetetlen lenne ellátni egy másik gyereket is.
SZERINTEM (!)
Inkább legyenek olyan jó fizikumban a pihenésre ítélés ellenére is,hogy mindezt megtehessék minthogy valóban csak a wc-ig mehessenek.
2022. febr. 4. 20:33
17/47 anonim válasza:
Ha valaki kéri, nagyon hamar kiírja a doki veszélyeztetettnek. Sok ilyen is van, aki megtudja hogy terhes, és minden ok nélkül azonnal betegállományba megy, mert terhes. Szerintem baromság. Igenis dolgozni kell, nem mindegy anyagilag se, plusz 7-8 hónapot otthon abba meg lehet őrülni. Ha a baba egészséges, akkor bármit csinálsz, akkor sem lesz baja, ha meg beteg, nem marad meg így sem, meg úgy sem. Lehet kihúzza valaki a 12-15 hétig, és akkor hal el a terhesség. Sokkal rosszabb, mintha az elején elment volna.
2022. febr. 6. 11:24
18/47 anonim válasza:
Mert neked aztán sok közöd van mások anyagi dolgaihoz.Ha valaki megteheti,hogy terhesség alatt akár az elején elmegy pihenni és el is akar menni pihenni akkor had menjen.Ilyenkor az anya és a magzat egészsége a legfontosabb,és ha szerinte úgy a legjobb hogy ő otthon pihen akkor pihenjen.
Engem első császár miatt is veszélyeztetettnek jelöltek be,ettől függetlenül semmi bajom nem volt a 29.hétig.
Az is veszélyeztetett akinek ikerterhessége van,az is akinek volt már vetélése.
Ha pedig terhesen szimplán azt mondod hogy te távpénzre akarsz menni meg se kell indokolni.Adnak egy papírt és kész.
2022. febr. 6. 14:32
19/47 anonim válasza:
Barátnőm ikerterhesen végig dolgozott! 4 hónapos koráig buszt vezetett, utána könnyített munkán volt. Semmi baja nem lett senkinek. A terhesség nem betegség, hanem állapot. Sajnos nekem is könnyített munkára kell mennem, pedig nagyon szerettem volna maradni az eredeti helyemen még pár hónapot, de legalább dolgozhatok próbálom ezt a jobb oldalát nézni. Semmi bajom, nem vagyok beteg, csak terhes. Nem hiszem el, miért kell az embert így agyon félteni. Anno traktort vezettek a nők, és akkor sem halt ki az emberiség. Egy egészséges terhességgel semmi nem történik. Futhatsz, sportolhatsz, én is így csinálom, és semmi nem történik. Ha meg nem egészséges az embrió, egész nap fektetsz, akkor is elmegy, elhal.
2022. febr. 6. 15:00
20/47 anonim válasza:
Azért kell kiírni hogy mit csinál más mert annyira fel tudja találni magát otthon… 😂 felnőtt ember pliz 🤌
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!