Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pcos és IRes 7 hetes kismama...

Pcos és IRes 7 hetes kismama vagyok. Egy abortusz mennyire befolyásolna egy későbbi terhességet?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz helyzetbe kerültem ugyanis pár napja minden összedőlt körülöttünk a párom elvesztette a munkahelyét kilátástalanná vált minden. Sajnos emiatt szóba jött az abortusz. viszont félek hogy egy abortusz után tekintve a gondjaimat nem fog sikerülni meg egy kisbaba. Volt valaki hasonló helyzetben? Sikerült mind emellett valakinek abortusz után még egy terhesség?

2022. febr. 3. 15:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Főleg az adott helyzetben nehéz.

Szerintem a gyerek 2 éves koráig lelépett volna, ha nem veszíti el a munkáját most.

Így legalább sokkal felelősebben el tudod dönteni, hogy akár egyedül is menni fog-e.

Kitartást kívánok!

12#

2022. febr. 6. 07:12
 22/35 anonim ***** válasza:
Ma már kicsi az esélye annak, hogy abortusz miatt meddőség alakuljon ki, azonban lehetséges - még átlagos egészségi állapotú nőknél is. A Te esetedben azonban a betegségeid mellett valóban elképzelhető, hogy ezután már nem lehetne gyereked.
2022. febr. 6. 11:40
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, eszedbe ne jusson elvetetni!!!!! :O Ugyanezekkel a problémákkal 3 évig nem tudtam teherbe esni, életem leggyötrelmesebb időszaka volt. Amíg nem vagy benne, nem tudod, milyen szar a kudarc minden egyes hónapban, az idő meg csak telik... Ráadásul mire az ember eljut oda, hogy na most már tényleg gyereket szeretne, nincsenek csak úgy felesleges évei. Hála Istennek nekünk sikerült, egy igazi csoda, már mindenórás vagyok, de fogalmam sincs, hogy lehet -e valaha újból gyerekem. Simán lehet, hogy neked ez a baba az egyetlen esélyed, iszonyat nagy rohadék az ir és a pcos, és általában nem egyedül jönnek, ahol ezek kiderülnek, csomó más gond is szokott lenni, totál tönkre tudja vágni a termékenységet, és az idővel csak romlik... Sorstársként a lehető legjobb szándékkal javaslom, hogy mindenképpen tartsd meg ezt a babát!!!
2022. febr. 6. 12:48
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért az durva, hogy csak emiatt felmerült az abortusz lehetősége..

Kedves Kérdező, a mai világban az nem dolgozik, akinek büdös a munka, átmenetileg bármelyik gyárban, építőiparban lehet dolgozni. Amúgy meg egyetemet lehet végezni levelező tagozaton is, szóval ez nem egy áthidalhatatlan akadály. Csak ugye nem akarásnak tudjuk mi a vége.

Nagyon nehéz és fájdalmas lehet szembesülni azzal, hogy a párod ilyen, de inkább most derüljön ki.. És tényleg, ha később veszti el a munkáját, akkor meg adjátok örökbe majd vagy mi?

Az a kicsi lélek jönni szeretne hozzád, az orvos majd biztos megmutatja a szívhangját, ha azt meghallod, nem fogsz ezen gondolkodni egy percet sem tovább. A legjobbakat kívánom!

2022. febr. 7. 15:33
 25/35 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, ki mit olvasott, de sajnos leírta a kérdező a 4. hozzászólásban, hogy a párja egyáltalán nem szeretett volna gyereket. Szerintem ez nagyon lényeges pont. Így természetesen csak az marad, hogy vagy elveteti, vagy vállalja egyedül, mert arra ilyenkor kicsi az esély, hogy a férfi meggondolja magát. Kérdező, te dolgozol? Tanulsz?
2022. febr. 7. 16:41
 26/35 A kérdező kommentje:
Tanulok. A párom egyáltalán nem vállalja és az édesanyja sem támogatja
2022. febr. 7. 18:10
 27/35 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Sosem volt még munkád? GYED, csed járna neked?
2022. febr. 7. 18:17
 28/35 A kérdező kommentje:
24 évesek vagyunk. Diákmunkát vállaltam mindig egyetem mellett
2022. febr. 7. 18:44
 29/35 anonim ***** válasza:
Akkor diplomas GYEDet tudsz igenybevenni.
2022. febr. 7. 19:05
 30/35 1Léna ***** válasza:
63%

Ez életetek eddigi legnagyobb ajándéka ami most éppen a méhedben növekszik.

Persze megváltoztat sok mindent az érkezése, de két egyetemistának van annyi kreativitása, hogy a baba megszületéséig meg tudjátok teremteni a körülményeket.

Értem, hogy most éppen nem támogat a apuka, és az anyukája, de talán a te szüleid segíthetnek egy közös beszélgetéssel, jövőtervezéssel.

Nem is értem a fiu anyukáját, elutasítja a leendő unokáját?

Olyan döntést hozz/hozzatok amiben a szívednek/szíveteknek békessége van, mert erre mindig emlékezni fogtok!

Ha nem tudtok egyetértésben dönteni az labilissá teszi a kapcsolatot. Olyan megoldás a jó amiben senki nem érzi magát vesztesnek.

Ne hagyd figyelmen kívül, hogy ami benned növekszik az a fogantatásától kezdve egy egyedi, különleges, megismételhetetlen ember kicsiben, aki kettőtök tulajdonságaiból ötvöződött.

2022. febr. 7. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!