Pcos és IRes 7 hetes kismama vagyok. Egy abortusz mennyire befolyásolna egy későbbi terhességet?
Főleg az adott helyzetben nehéz.
Szerintem a gyerek 2 éves koráig lelépett volna, ha nem veszíti el a munkáját most.
Így legalább sokkal felelősebben el tudod dönteni, hogy akár egyedül is menni fog-e.
Kitartást kívánok!
12#
Azért az durva, hogy csak emiatt felmerült az abortusz lehetősége..
Kedves Kérdező, a mai világban az nem dolgozik, akinek büdös a munka, átmenetileg bármelyik gyárban, építőiparban lehet dolgozni. Amúgy meg egyetemet lehet végezni levelező tagozaton is, szóval ez nem egy áthidalhatatlan akadály. Csak ugye nem akarásnak tudjuk mi a vége.
Nagyon nehéz és fájdalmas lehet szembesülni azzal, hogy a párod ilyen, de inkább most derüljön ki.. És tényleg, ha később veszti el a munkáját, akkor meg adjátok örökbe majd vagy mi?
Az a kicsi lélek jönni szeretne hozzád, az orvos majd biztos megmutatja a szívhangját, ha azt meghallod, nem fogsz ezen gondolkodni egy percet sem tovább. A legjobbakat kívánom!
Ez életetek eddigi legnagyobb ajándéka ami most éppen a méhedben növekszik.
Persze megváltoztat sok mindent az érkezése, de két egyetemistának van annyi kreativitása, hogy a baba megszületéséig meg tudjátok teremteni a körülményeket.
Értem, hogy most éppen nem támogat a apuka, és az anyukája, de talán a te szüleid segíthetnek egy közös beszélgetéssel, jövőtervezéssel.
Nem is értem a fiu anyukáját, elutasítja a leendő unokáját?
Olyan döntést hozz/hozzatok amiben a szívednek/szíveteknek békessége van, mert erre mindig emlékezni fogtok!
Ha nem tudtok egyetértésben dönteni az labilissá teszi a kapcsolatot. Olyan megoldás a jó amiben senki nem érzi magát vesztesnek.
Ne hagyd figyelmen kívül, hogy ami benned növekszik az a fogantatásától kezdve egy egyedi, különleges, megismételhetetlen ember kicsiben, aki kettőtök tulajdonságaiból ötvöződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!