Akinek volt abortusza (akár több is), hogyan befolyásolta a későbbi terhességet?
Figyelt kérdés
Okozott-e vetélést, esetleg koraszülést?2018. szept. 12. 12:27
1/7 anonim válasza:
Személyszerint nincs tapasztalatom, viszont egy jó ismerősöm 2-szer vetetett, 3dik teherbeesésnél már volt egy jól működő kapcsolata így megtartotta. 2napja született meg az egészséges kislánya 41.dik hétre 😊
2/7 anonim válasza:
19 évesen volt abortuszom, 28 évesen szültem tervezettem.
Tökéletesen egészséges, problémamentes terhességem volt, 37. hétig dolgoztam pultosként.
39-3-ra született a fiam 10/10-es apgarral. Szülés is hüvelyi úton történt, mindenféle komplikáció nélkül.
3/7 anonim válasza:
Semennyire nem befolyásolta. 3 gyerekem született végül, teljesen egészségesen, időre.
4/7 anonim válasza:
Nekem sosem lesz abortuszom, nem lennék képes ezt tenni a gyerekemmel, de több embert is ismerek akinek volt, van akinek három abortusza is volt és egészséges gyereke született, de olyat is akinek egy volt és utána nem tudott teherbe esni.
5/7 anonim válasza:
Egy orvos írását olvastam a neten miszerint abortusz után 5 évig ne akarjon senki gyereket utána már elvileg nincs ilyen kockázat
6/7 anonim válasza:
Szia. Egy missed Ab. egy abortusz után elsőre teherbe estem. Ne aggódj.
7/7 anonim válasza:
Ha az abortusz közben nem történik semmi hiba és teljesen ép marad a méh akkor elvileg semmi akadálya nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!