Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pcos és IRes 7 hetes kismama...

Pcos és IRes 7 hetes kismama vagyok. Egy abortusz mennyire befolyásolna egy későbbi terhességet?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz helyzetbe kerültem ugyanis pár napja minden összedőlt körülöttünk a párom elvesztette a munkahelyét kilátástalanná vált minden. Sajnos emiatt szóba jött az abortusz. viszont félek hogy egy abortusz után tekintve a gondjaimat nem fog sikerülni meg egy kisbaba. Volt valaki hasonló helyzetben? Sikerült mind emellett valakinek abortusz után még egy terhesség?

2022. febr. 3. 15:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Neked van aki segítsen, támogasson, ő meg keressen más munkát.

Mi is éveket vártunk a babára ugyanolyan betegsegekkel, mint ami neked van. Eszem ágában sem lenne eldobni a gyereket.

És mi arra a biztosíték, hogy ha nem tartod meg, akkor továbbra is veled marad? Mert aki ilyen miatt dobná a gyermekét, arra inkább hagy ne mondjak semmit. Neked megvan oldva a helyzeted, ő meg oldja meg a sajátját.

Én úgy gondolom, hogy a párod nincs kész az apaságra.

2022. febr. 3. 20:16
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak annyi ugritt be, hogy ha 36. Hetesen veszti el a munkát, akkor inkubátorba teteti???

Vagy ha 3 évesen?

Oldja meg..

Kettőtökbek is meg kell élni..

Ha dolgozni akar akkor van munka

Lehet, hogy pocsék, lehet hogy “ciki” neki

de addig van,

Míg talál megfelelőt

2022. febr. 3. 20:41
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Pcos ir-es vagyok plusz pajzsmirigybeteg. 5dik alkalommal vagyok terhes, ebből 2x veteltem de valószínűleg genetikai okból nem a betegségem miatt. Csak h lásd milyen súlyos a betegségem 2 evig nem ovulaltam 24 evesen. Azóta mégis terhes lettem. Első vetelesnel missed ab lett a vége az ugyanolyan műtét mint egy abortusz

A férjed valóban furán áll a dologhoz. Nagyon sajnálom hogy ez történik veled. Mem lehet könnyű. De szerintem is aki akar az tud dolgozni. Ma csak az nem dolgozik akinek büdös a munka

2022. febr. 3. 21:50
 14/35 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Nagyon örülök a sikersztorinak. Sajnos a párom munka mellett egyetemista is. Túl fiatalok vagyunk az a problema talán. Köszönöm mindenkinek a tanácsot.
2022. febr. 4. 09:49
 15/35 anonim ***** válasza:
Ha tanultok akkor jobb szerintem arra koncentrálni! Utolsó voltam
2022. febr. 4. 21:45
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párod később sem fogja akarni, sajnos nálunk is ez van, igaz egész más korban (36 és 41). Párom nem akarja, végül néhány indulatosabb beszélgetés után kiderült, hogy fél a felelősségtől, és az életén sem akar változtatni, valamint a szép szavak ellenére sem szeret engem annyira hogy babát vállaljon velem. De én megtartom, egyedül is fel tudom nevelni. Más is megoldja, akár több gyerekkel is. Pont valamelyik nap mondta egy orvos nekem, hogy a gyerek örök, a pasik meg jönnek-mennek. Igaza van. Én innentől nem is vacilláltam már rajta egyetlen percet sem. Sajnos vannak ilyen férfiak, szerintem nálatok is hasonló lehet a háttérben. Ha a szüleid támogatnak, én tuti nem vetetném el egy felelőtlen pasi miatt, aki csak hazudozik, meg elodázza a dolgokat, hogy majd akkor legyen gyerek ha ez meg az van. Ha mindenki a legideálisabb körülményekre várt volna, már kihalt volna az emberiség.
2022. febr. 5. 12:26
 17/35 A kérdező kommentje:
Nagyon igazad van. Csak rettentő fájdalmas ezt belátni
2022. febr. 5. 16:39
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt megértem. Nekem is fájt. Sírtam is, főleg hogy most sokkal sírósabb vagyok terhesen. Eltemettem magamban a dolgot, és előre nézek. Még beszélünk (ki tudja meddig), meg találkozunk, de már egész mást jelentenek a szavai nekem.
2022. febr. 5. 18:31
 19/35 A kérdező kommentje:
Kitartást kívánok
2022. febr. 5. 19:44
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm!
2022. febr. 5. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!