Érhet hátrányos megkülönböztetés a terhesgondozáson oltatlanként?
Figyelt kérdés
Röviden, mielőtt betámadnátok:
Nyárra van tervezve a babaprojekt, nem vagyok beoltva, átestem a covidon. Több ellenanyag van a véremben, mint 3 oltás után anyukámnak. Szóval semmiképp nem fogok oltatni, itt most nem erről kell meggyőzni.
Szóval lehetséges, hogy nem végeznek el valamilyen vizsgálatot, mert nincs oltásom? Mik a tapasztalatok? Tudom őszig még változhat bármi, most csak érdeklődöm.
2022. jan. 30. 08:50
11/15 anonim válasza:
“Az orvosok helyêben, ha oltott vagy oltatlan között kellene dönteni, hogy ki kapjon ellátást, az oltottat venném előre.”
Még jó hogy nem az ilyen primitív bunkó majmokon múlik, mint amilyen te is vagy
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2022. jan. 30. 13:47
13/15 anonim válasza:
Mennyivel szebb lenne a világ, ha az ilyen egyeshez hasonló férgek eltűnnének a föld színéről…🤮🤮
14/15 anonim válasza:
Ez a baj és ez is volt ennek az egésznek a célja, hogy az #1-hez hasonló nyomorékok miatt így egymásnak essenek az emberek. Az meg külön vicces, hogy aki átesett a betegségen, nem védett, csak az, akibe 3 oltást nyomtak bele. Nekem innentől szánalmas az egész. Mondom ezt úgy, hogy oltatlan vagyok, de én is átestem rajta. Komolyan az ember ne kerüljön hasonló helyzetbe, mert egy retkes patkányt különbül kezelnek manapság, mint egy oltatlant. Nem számít, hogy természetesen védett vagy. Na, kidühöngtem magam, sok sikert a szüléshez. Aki meg beszól, küldd el oda.
15/15 anonim válasza:
Nem ért hátrány, semmiféle megkülönböztetés. A lőtéri sánta kutyát sem érdekelte, hogy be vagyok-e oltva. Szerencsére nem komplett elmebetegek dolgoznak az egészségügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!