Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam a dokinál, (én is...

Ma voltam a dokinál, (én is dr Kajtárnál). Nem volt jó, nem mondott semmit, csak csoválta a fejét meg sohajtozott. Remélem nincs semmi baj?

Figyelt kérdés
Én nagyon féltem semmit nem mondot.még jót sem.remélem jók az adatok.cx:3100.férfi ökölnyi gravid uterus. placenta:hátsó falon.szivfrekvencia:188/min.magzatviz:nor.amnion:feszes.szivmüködés:van.mozgás:van.crl:64.6 mm.nt:1.9 mm.bpd:26.6 mm.koponya:normal.gerinc:normál.mellkas:22x22 mm.hasfal:nor.hasür:echogen belek.kezek:mindkettö.lábak:mindkettö.köldökzsinór:3-ér,vastagsága:7.0 mm.dh(uh):14.3 w/d.nagyon nagyon várom válaszotokat mert félek,hogy minden rendben van a babával???????????
2008. dec. 15. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! hány hetes vagy?16?
2008. dec. 15. 17:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia!A szegedi Kajtárnál voltál?Ott ahol Sári Tamás rendel?Én Sárihoz járok.Egyébként jo minden adat.a szive egy kicsit gyorsabb mint kéne,de ha nem mondott semmit nincs gáz.Engem 12hetesen ö nézett,mert Sári nem volt.Mindent szépen elmondott nagyon rendes volt.szerintem nincs semmi gond.nyugi.39hetes kismama
2008. dec. 15. 17:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Biztos mondta volna ha gond van.Kétszer voltam nála,másodszor nállam is mormogott egy kicsit.Lehet nem jo napja volt.Az utolsonak üzenem én is Sári doktorhoz járok.
2008. dec. 15. 17:45
 4/11 A kérdező kommentje:
eddig abban a hittben éltem,hogy 12-hetes vagyok.de most azt irták a papiromra,hogy 14.3 w/dn=14-hét,3-nap.ez,hogy lehet?????????csak az fáj,hogy nekem semmit nem mondott el se szépen se sehogy.
2008. dec. 15. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Ő az orvosod vagy csak a 12hetes uh.-án voltál nála?Mert ha az utobbi,ugy van vele van orvosod,majd ő elmondja.
2008. dec. 15. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:
én is sárihoz járok.ezeknek az uh-nak nem szabad hinni.egyszer kisebb egyszer nagyobb.nem nönek egyformán.talán tényleg csak rossz napja volt.én a helyedben átjönnék Sárihoz.nagyon rendes.mellesleg jol is néz ki és fiatalos.
2008. dec. 15. 18:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Aggodnod nem kell, az adataid jok. Viszont szerintem bunkosag a doki reszerol, hogy csak hummog-hammog, semmit sem mond, es ehhez kepest minden erteke a babanak normalis. Akar rossz napja van, akar nem, egy kismamaval nem teheti ezt meg, hiszen mint mindannyian tudjuk, ilyenkor sokkal erzekenyebbek, aggodosak vagyunk.
2008. dec. 15. 18:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Én ezek után egy Dr-nőt választottam.Dr Vincze Emőke.ha valaki ismeri akkor irjon
2008. dec. 15. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia

Nyugodj meg, jók az adatok! Kajtár velem is ilyen volt a 12 hetes vizsgálaton. Semmit nem mondott csak morgott valamit az ápolónőnek. Nekem sem ő a dokim. Nekem is nagyo rosszul esett, mert elégé féltem attól a vizsgálattól és rossz volt, hogy semmit nem mondott.

Nekem Keresztes a dokim, ő szerintem nagyon jó fej. Mindig mindent elmagyaráz és nála bármit meg merek kérdezni.

2008. dec. 15. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sem aggódj. Minden eredményed jó.

Én Kajtár dokihoz jártam végig a terhesség alatt, mert nem fogadtam orvost. Én mindig kérdeztem, hogy minden rendben van e, ő meg mindig kedvesen válaszolt. Ha nem kérdeztem volna, akkor biztos, hogy csak az asszisztensnek mondta volna a méreteket.

Vincze Emőkéről sok jót hallottam bent a klinikán szülés után. De én nem ismerem őt.

2009. márc. 10. 22:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!