Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes terhes vagyok, vehetek...

7hetes terhes vagyok, vehetek be algopyrint?

Figyelt kérdés
Borzasztóan fáj a fejem. 😖
2022. jan. 27. 14:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, néha nekem is segített de többször volt inkább hogy nem... Ugyanígy vagyok vele, sőt akkor is tud fájni ha, elvileg nincs is front🤷‍♀️
2022. jan. 27. 19:36
 22/27 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy annyira elvoltál már keseredve :( megértem. Eleinte a panadollal próbálkoztam néha,de olyan szinten nem hat, hogy még csak nem is csökkenti a migrént. Igy már be sem veszem. Felesleges. Kipróbaltam valamelyik nap a híres citromos kávét, mert allitólag csökkenti a migrént. 1 "szerencsém" volt, hogy covid miatt elment az ízérzésem és semmit nem éreztem, férjem helyettem is öklendezett😀 de nem segített. Néha a nagyon hideg vizes törcsi segít, de nyilván nem akkor mikor tombol. Csak az idő ami segít, hogy elteljen 2-3 nap, még az sem ha hányok folyamatosan miatta. Na meg persze a sumatriptán segitene 😀
2022. jan. 27. 21:52
 23/27 anonim ***** válasza:
Na meg nekem is mindegy már, hogy van-e front vagy sem. Sajnos jön anélkül is, mikor már érzem akkor olyan szinten megijedek, mert tudom mi vár rám.
2022. jan. 27. 21:55
 24/27 anonim ***** válasza:
Oh, én már olyan rutinosan iszom a citromos kávét mint senki😂😂😂 már meg sem erzem hogy szar, nekem általában legalább egy órára segít 😂 egyszer kértem párom h csináljon nekem, na ő mondjuk belefacsart cirka 3 citromot, az borzasztó volt és nem is hatott de szegény sosem csinált ilyet és mivel nem tud magyarul én csak annyit mondtam neki angolul h tegyen a kávéba citrom levét 😂
2022. jan. 27. 22:22
 25/27 anonim ***** válasza:
Huuu😂🤢😂 tied is darabos szokott lenni? 😀 de hogy nem öklendezel tőle főleg migrénnel?😀 téged is úgy kiüt a migrén így terhesen, hogy ágynak dőlsz? Én második napja az ágyban vagyok, wc-re tudok csak felkelni, ha felállok, sétálok úgy lüktet, hogy szétcsattan, így nem eröltettem a dolgot 😀
2022. jan. 27. 22:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Gyorsan kell meginni😂😂😂😂 már raereztem az évek alatt😂😂😂 de, darabos😂 kitartást, engem is mindig ágynak dönt bár ha nagyon osszevakarom magam és elmegyek csak egy 10 perc sétára már sokat segít de ez annyira, nehéz mikor faaaaaj🤔
2022. jan. 28. 09:36
 27/27 anonim ***** válasza:
De most akkora széél van, hogy akkor nem is csodálkozom, hogy tegnapelőtt berobbant. Milyen gyakran fáj a fejetek? Melyik van többször? Amikor azt tudjátok mondani, hogy na végre éppen nem fáj egyáltalán vagy azért többször van hogy nem fáj?
2022. jan. 28. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!