7hetes terhes vagyok, vehetek be algopyrint?
Figyelt kérdés
Borzasztóan fáj a fejem. 😖2022. jan. 27. 14:07
11/27 A kérdező kommentje:
Nem algopyrint vettem be hanem egy paracetamolt! A kérdésre kapott NEM-leges választ felfogtam.
2022. jan. 27. 16:27
12/27 anonim válasza:
És segített valamit? Nekem sajnos nem segít a panadol sem. Mostanában úgy éreztem, hogy egyedül vagyok a gondommal, hogy 7 napból legalább 3-4 nap fáj a fejem, de ebből legalább 1 alkalom hányós migrén napokig. Teljesen rámegy az ember lelkére a dolog.. nehéz.. terhesség előtt rohamoldót szedtem rá ami mindig segített. Ez a második babácska megnyúz, de ajánlom neki,hogy akkor egészséges legyen..😀 egyébként nekem is volt pár alkalom,hogy gyógyszerhez kellett nyúlni mikor már vészes hányásba csapott át a migrén.. egyébként 6-os vagyok :)
13/27 anonim válasza:
De az utána levő lelkiismeretfurdalást sem kívánom senkinek miután előfordult, hogy kénytelen voltam gyógyszert bevenni.( 6-os)
14/27 anonim válasza:
Kedves 6os,5os vagyok, sumatriptant szedtem be egy negyedet, 2x pedig felet, szerencsére nem kellett soha, egész mert ez erős gyógyszer.
Kitartást, tudom milyen!! 🥰
15/27 anonim válasza:
Hát nem tudom,de szerintem 1 db tabletta nem a világ és nem is lesz tőle semmi bajotok.Ha használ max nem szenvedsz.Most hogy alig 1-2 éves injekciokkal oltják a covid ellen a kismamákat, képmutatás azt mondani hogy jajj mert 1 tablettát bevettel...
16/27 anonim válasza:
Istenem el sem tudom mondani mióta keresek olyan kismamát aki sumatriptánt szedett/szed, mert én is. Terhesség előtt is azt szedtem és idáig sajnos 4-szer nyúltam hozzá. 3-szor vettem be belőle felet. Az az egy ami segít. Legtöbbször tűrök, de sajnos volt az a pont.. mindenhol olvasgattam persze, de semmit nem találtam róla. Azt mondta az orvosod,hogy 3.trimeszterben már semmiképp ne?
17/27 anonim válasza:
Bocsánat azt nem írtam tovább,hogy 4-szer nyúltam hozzá, (3-szor vettem be eddig)mert a 4. Most volt de még nem vettem be, kezembe vettem aztán letettem. Szörnyű ez a mérlegelés. Ártani sem akar az anyuka a babának, de azzal sem ha így szenved.
18/27 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem hogy lelkileg ezen hogy lendülsz át? Tegnap annyira összerotyiztam, hogy nem bírtam a sírást abbahagyni, hogy miért kell ezt nekem átélni, de a sírástól ne mondjam hogy bedurrant jobban a fejem 😀 nem vagyok egy sírós tipus. Kislányomnál nem volt migrénem egész terhesség alatt,de most ahhh. :) tegnap próbaltam magamnak mondogatni, hogy júliusig ki kell bírni valahogy,hogy ilyen migrének jönnek majdnem mindennap, pár naponta, de nincs közel😀 szülés után már nyugodtan szedhetem a sumatriptánt és megoldódik, addig nem kéne lelkileg tönkremenni az állandó fájdalomba.
19/27 anonim válasza:
Nem mondta hogy semmiképp se, csak nagyon vegszukseg esetén. Teljesen át tudom érezni a helyzeted, én is azt hittem megorulok már. Szerencsére már ritkult a dolog de így is néha sírni tudnék én is, sőt volt rá példa nalam is, amikor tényleg lelkileg vivodik az ember hogy bevegye vagy ne de nekem mindenki azt mondta hogy ha én szenvedek, a baba is szenved ezért inkább vegyem be. Konkrétan egyszer még régen volt egy 6 napos migrenem, már anyukam is sírt mert bevallom nekialltam egy körömolloval karmolaszni a homlokom hogy az fájjon ne a fejem végre...
20/27 A kérdező kommentje:
Nekem hálistennek most segített a paracetamol. Nem az igazi, de jobb volt mint a semmi. Az a baj minden időjárás változást megérzek... Ilyenkor a falat tudnám kaparni.
2022. jan. 27. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!