Algopyrin érzékeny vagyok és 8 hetes terhes. Fog fájásra vehetek be Panadolt? Csak nagyon néha?
Én eleve úgy tudom, hogy terhesen a Panadolt szabad alkalmazni, én vettem be a terhesség alatt többször is, migrénes fejfájásra....
Egy 5 hós baba anyukája
Köszönöm, csak azért kérdem, mert a hatoanyaga miatt mondják hogy 12 hétig nem ajánlott, de csak egyet vennék be. attol nem lehet baja ugye? grat a kislányhoz:)
sbc
Egyetlen szemtől nem lesz baja :) Ha nagyon muszáj, vegyél be.
Nekem azt mondták, hogy Algo-gyógyszereket nem szabad, de Panadolt igen.
Gyógyszertárban lehet kapni homeos készítményeket!A mono készítmények 500 ft körül vannak és kb. 80 db-ot tartalmaznak,tehát nem drága érte!Kérdezz rá a Homeopátia és a várandós nő című könyvre!Biztos lehet kapni felétek is!Ezek a szerek növényi,-állati és kémiai vegyületekből származnak,úgy felhígítva,hogy ezáltal nem lesznek mellékhatások és senkire sem ártalmas!Egyik sem tartalmaz Algopyrin származékot,úgyhogy nyugodtan szedheted őket!
Üdv utolsó előtti voltam! :))
nagyon köszuönöm a segitségedet. szerencsére most nem fáj a fogam, de veszek ilyen bogyot hogy ne legyek bajba.,
Zsu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!