Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ha egy terhes nő...

Mi van ha egy terhes nő tejcukor érzékeny?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, melyik terhes vitamint szeded. Én Gravidát szedek, abban nincs laktóz. Ha mást is ír fel a doki, megkérdezed van-e benne tejcukor. Magnéziumból a magnézium citrátban nincs. Én ezekre figyeltem oda. Most várom a második babám.
2011. szept. 11. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
A homeős bogyókat is elfelejtheted:-((
2011. szept. 11. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:
a homeopátiás dolgokra gondolsz?
2011. szept. 11. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tejcukor, tejfehérje és tojás fehérje érzékeny vagyok.Terhesvitamint most épp nem szedek, de gravidám van itthon.Magne b6 szedek has keményedésre. Laktózmentes tejet iszom, bár nekem ugye az sem az igazi,mert fehérje azért van abban is :( de időnként elmegy.Túlzásba nem kell vinni az aggódást, homeós bogyót én szedtem a lányomnál, nem volt tőle annó bajom, most a második babánál még nem kellett :) Szóval nem vetéltem el, sem a tejtől sem a tojástól és a babának sem lett semmi baja.

19 hetes kismami

2011. szept. 11. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
A Magne B6-ban nincs tejcukor? A patikus nekem azt mondta, hogy van benne.
2011. szept. 12. 07:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is tejcukor érzékeny vagyok, de szerintem nincs vele semmi probléma. Én szedem a laktóz gyógyszert, ha szükségem van rá. Lehet ugyanúgy szedni, mert nem szívódik fel a belekből. Így meg ugyanúgy fogyasztok mindent, mint eddig.

Nekem a védőnőm azt tanácsolta, hogy majd figyeljek oda, hogy a baba 1 éves koráig ne egyen semmilyen tejes dolgot.

Én Femibiont szedek, abban sincs laktóz, bár én úgy tudom, az az egyedüli, amiben ténylegesen nincs.

B6, Magne B6 tartalmaznak laktózt. Csak azt nem értem, olyan sokan írják hogy tejcukor érzékenyek, miért nem szedtek laktáz enzimet? Miért nem irattok fel? (tisztelet a kivételnek, csak mindig azt hallom hogy ezt-meg azt a dolgot hogyan kerüljék ki) Nekem ahogy kiderült, egyből írtak fel, és azóta is ha kell, a háziorvosom szó nélkül felírja. Azzal a gyógyszerszedés is könnyebb lenne...mert sajnos van, hogy nincs olyan hatékony gyógyszer amiben nincs tejcukor.

Én úgy tudom, majd cukorterheléses vizsgálatnál kell szólni, hogy tejcukor érzékeny vagy, meg a kórházban szüléskor és akkor olyan kaját kapsz majd (elvileg).

16 hkm

2011. szept. 12. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!