Rosszullét alapján tudtátok milyen nemü lesz a babátok?
Figyelt kérdés
Családban volt aki arra eskuszik hogyha hánysz akkor fiú lesz. És valóban fia született. Barátnőm is sejtette hogy lánya lesz mivel egész terhesség alatt csak faradt volt de nem hányt. Nektek bejöttek ezek a találgatások? Viszont amikor én kérdezem meg, én csak párszor hánytam (kb3x) viszont baromi faradt vagyok, akkor csak néznek, mert nem tudnak tippet adni hogy mi lesz a baba neme:D nem igazán hiszek benne, de sok ember mondta már hogy ő miből érezte a baba nemét. Vagy esetleg ti megéreztétek hogy mi lesz a babátok neme? Vagy álmodtatok róla ?:) Sokan azt mondták ha valóban vágyom nagyon valamelyik nemre akkor ugyis az lesz :D2022. jan. 9. 08:16
22/23 anonim válasza:
A lányokkal sokat hánytam, a kisfiúval egyszer sem.
23/23 A kérdező kommentje:
Akkor ez semmit nem jelent....ki hogy van rosszul
2022. jan. 13. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!