Hogy tudtátok kezelni a terhességi rosszulléteket? Bőv. Lent
már ott tartunk hogy az elmúlt 2 hétben 6x voltam kórházban bent nem tartottak, de hihetetlen rosszul vagyok, és utálom magam amiért itt hisztizek de elviselhetetlen egész nap csak fekszek, amikor jobban vagyok is elmondható hogy jól nem vagyok de pisilni ki tudok menni... a háziorvos ilyenkor azért táppénzen fog tartani?:(
A babával egyébként minden rendben viszont valószínű a láz vírustól van, bár a hústól legutóbb összeestem a metrón azóta nem eszek egy falatot sem, de rettegek hogy bármilyen ételtől előjöhet. ezektől a kajáktól kikészült az emésztőrendszerem teljesen
Nekem a hányingeren és az émelygésen kizárólag a gyömbér segített. Az viszont sokat. Szénsavas gyömbéres üdítő, nyers gyömbér, gyömbértea, őrölt gyömbér, ezeket nyomattam naponta nagy mennyiségben.
Kitartás, én is nagyon szenvedtem, de a 12. hét után mintha elvágták volna az egészet, azóta semmi bajom. :)
18 hkm
Szia!
Hát tudom,hogy rossz,de túl kell lépned a fáradtságon,rosszulléteken,hányingeren.. Én is nagyon rosszul voltam,hányinger,émelygés,hányás,savas voltam de nagyon,ételundor,fáradékonyság!
De egész egyszerűen nem foglalkoztam vele. Volt,hogy a reggelit ahogy lenyeltem,úgy rohantam "elnézést" kihányni utána csináltam is a napi teendőimet. Bár méla undorral:) de megfőztem az ebédet,kitakarítottam mászkáltam,stb.. Tehát csak erősebbnek kell lenned és felülkerekedned!
Most írhatnám,hogy tudom könnyű mondani,de nem írom hisz átestem ezen én is! Volt,hogy a párommal épp beszéltük meg a medence témát a kertben és közben öklendeztem mert épp megéreztem valami számomra kellemetlen illatot,párom kérdezte,hogy minden rendben?! Én meg legyintettem,hogy folytasd csak majd elmúlik:D Én lazán fogtam fel:) Nekem a 14.hétig tartott ez az egész.. Ami a legrosszabb volt az a fáradékonyság.. De utána mintha elvágták volna..
Tanács,egyél sokszor keveset, nekem a pogi bevált,ne hagyd üresen a gyomrod,igyál sokat,ne szénsavasat. Rennie csodákra képes!!:) Egy hűs zuhany is (nem hideg) a fáradság ellen. És persze a magnézium és vitaminok,
És persze kitartást.. És boldog babavárást..
6-os vagyok!
Azt elfelejtettem,hogy a láz nem normális jelenség várandóság alatt!! Arra nagyon figyelj oda! Az nem a terhesség miatt van,vagyis nem szabadna lennie!!
Vigyázz magatokra..
Üdv 29 hkm
Szia! Nagyon sajnállak, amiért ilyen rosszul vagy, én pont ugyanígy voltam két hónapig. Nem állítom biztosan, hogy a tonik segített rajtam, mert azt már csak a vége felé mertem kipróbálni, de amikor elkezdtem inni, határozottan jobban lettem. Rajtam semmi más nem segített, pedig az összes praktikát kipróbáltam. Én azt javaslom, semmilyen ételt ne erőltess, ami nem esik jól, csak folyadékot vesztesz, ha kihányod, tehát nincs értelme. A zacskós leves nagyon jó, én is azt ittam/ettem, a knorr bögrés leves ráadásul még egészséges is, mert adalékmentes. Én sem tudtam semmilyen vitamint ill. zöldséget/gyümölcsöt enni, mert minden kijött, ehhez képest a baba megfelelően fejlődik, jelenleg legalábbis úgy néz ki. (A banán volt az egyetlen, ami egy darabig bennem maradt, de néhány hét elteltével már azt is előfordult, hogy kihánytam).
A láz valóban nem normális, de ha csak hőemelkedés, az az első hetekben még indokolt lehet.
A terhesvitaminok általában csak felerősítik a rosszullétet, esetleg a b-komplexet próbáld ki, az talán segíthet.
Mielőbbi jobbulást!
9-es válaszolónak üzenem,hogy annyira azért nem voltam rosszul mint te,ki tudja ha én is olyan xarul lettem volna,lehet én sem kelek ki az ágyból:) De a lényeg,hogy jobban vagy már:) És persze igazad van a rosszullétek és a rosszullétek között is van különbség:) Én leírtam az én "történetemet" Akkor szerencsésnek is mondhatom magam:) Legalábbis hozzád képest!
Boldog babavárást neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!