Meddig "normális" a terhességi rosszullét? Mikor kerülnek kórházba vele?
Szia!
Én naponta 5-7 alkalommal is hánytam a 7-14. hétig kb, de nem kerültem kórházba szerencsére. :) Enni én sem tudtam, mindentől undorodtam.
Hiába kaptam gyógyszert, meg tippeket, hogy mit egyek-igyak, semmi nem használt. Viszont a folyadékpótlásra figyeltem nagyon, szerintem te is próbálj meg sokat inni.
Egyébként még a mai napig is hányok minden reggel.
18+2 hetes kismama
Mind a három babámmal végighánytam a 9 hónapot :(
Akármit ettem,minden kijött, hanem azonnal akkor fél óra múlva tuti, addig meg maradt az őrült hányinger....
Egyszer sem kerültem kórházba.
A napi egy-két hányás még nem olyan vészes, bár roppant kellemetlen. Napi 4-5 esetén kell elkezdeni gondolkodni az infúzión/kórházon. Ahogy mások is írták: a probléma ott kezdődik, amikor a folyadék sem marad benned. Én a 16. hétig hánytam, elég sokat, fogytam is rendesen, ennek ellenére a 18. heti ultrahangon a baba két héttel "kövérebb" volt a koránál. :)
Mielőbbi jobbulást!
Én naponta 2-3szor hánytam és kiszáradás közelbe voltam, 6 hetes terhesen ,be is kerültem a kórházba.Ha nem bírsz enni az nem olyan nagy gond,inkább az a baj ha nem is iszol.Ha nem kívánod az ételt,a vizet azért erőltesd le.
29.hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!