Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszullét alapján tudtátok...

Rosszullét alapján tudtátok milyen nemü lesz a babátok?

Figyelt kérdés
Családban volt aki arra eskuszik hogyha hánysz akkor fiú lesz. És valóban fia született. Barátnőm is sejtette hogy lánya lesz mivel egész terhesség alatt csak faradt volt de nem hányt. Nektek bejöttek ezek a találgatások? Viszont amikor én kérdezem meg, én csak párszor hánytam (kb3x) viszont baromi faradt vagyok, akkor csak néznek, mert nem tudnak tippet adni hogy mi lesz a baba neme:D nem igazán hiszek benne, de sok ember mondta már hogy ő miből érezte a baba nemét. Vagy esetleg ti megéreztétek hogy mi lesz a babátok neme? Vagy álmodtatok róla ?:) Sokan azt mondták ha valóban vágyom nagyon valamelyik nemre akkor ugyis az lesz :D

2022. jan. 9. 08:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

2 fiam van, az elsőnél hánytam, 2.nál nem.

Mivel 50-50% az esély erre is, arra is, ezért nyilván sok embernek bejön a tippje.

2022. jan. 9. 08:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés
2022. jan. 9. 09:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban pont fordítva mondják… hogy tuti lányom lesz, mert sokat vagyok rosszul.😂 ez alapján szerintem semmi sem eldöntendő. Bár én nem is

szeretném tudni, milyen nemű lesz, amíg meg nem születik.🥰

2022. jan. 9. 09:33
 14/23 anonim ***** válasza:
Fiam van. Soha nem hánytam, de fáradt voltam, mint akit agyon ütötték. Lányt szerettünk volna ezért biztos voltam benne, hogy csakis fiú lehet.
2022. jan. 9. 10:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva tudom, ha vki sokszor van rosszul, akkor lány lesz. De ebből is látszik, hogy csak mende-monda az egész. Amúgy két terhességem volt és nagyjából ugyanúgy zajlottak le, egy lányom és fiam van. Mindegyiknél hánytam.
2022. jan. 9. 10:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyukam minden nap hanyassal inditotta mindket terhesseget... lanyok lertunk. En is rengeteget hanytam,fiam lett.
2022. jan. 9. 10:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Katalin minden terhességet a kórházban tölt vészes hányással, van neki ez is, az is .
2022. jan. 9. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyszer sem hánytam vagy émelyegtem egyik terhességem alatt sem, 2 lányom van. Viszont egy csomó egyéb tünet, kívánósság stb teljesen ellentétes volt pedig egyneműek.
2022. jan. 9. 11:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Minden terhesség más és más. babona hiedelem, sokak rácáfolnak ezekre.
2022. jan. 9. 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:
😂😂😂🤣🤣🤣🤷🙈🤣🤣🤣🤣
2022. jan. 9. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!