Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek először az...

Mikor éreztétek először az első babátokat?

Figyelt kérdés
Mostanában érzek nagyon finom mozgást a hasamban (bal oldalon), nem ismétlődő, tehát minden alkalommal csak egyszer érzem, de napi többször történik, mintha egy ici-pici rúgás lenne, legalábbis ehhez tudnám hasonlítani. Előtte olyasmit éreztem, mintha egy halacska úszott volna bennem, vagy valaki megcirógatott volna belülről. Viszont utána olvastam, első babánál a 16. hét körül érzi a kismama a baba mozgását, előtte nem igazán. De akkor mit érzek? Bélmozgást? Vagy a méhem tágul/növekszik?
2022. jan. 7. 15:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%
Betöltött 17. hét után kezdtem először érezni, ilyen bugyborékoló érzéshez tudnám hasonlítani.
2022. jan. 7. 17:14
 22/27 anonim ***** válasza:
42%

Azért mert ti nem éreztetek ne mondjàtok, hogy lehetetlen…

Amikor én csak 19. Héten éreztem, nekem is lehetetlennek tűnt, mert akkor is éppen csak valamit.

2. Terhesség teljesen más volt nekem.

14. Héten kívülről is érezhető volt.

Kérdező, 1-2 hét múlva màr tudni fogod, hogy azt érezted-e most

2022. jan. 7. 17:48
 23/27 anonim ***** válasza:
50%
18 hetesen éreztem először, hogy mintha ő lenne... Csuklás, vagy sorozatrúgás, vagy nem tudom, de olyan kis gyengéd volt még és semmihez sem hasonlítható. Azóta is vannak olyan érzések, ami keverhető a bélmozgással, de már sejtem, hogy ez biztosan ő. 21. hétben járok.
2022. jan. 7. 18:54
 24/27 anonim ***** válasza:
74%
Mindkettőt a 21. héten éreztem egyértelműen rúgni. Addig max. olyan bizonytalan "hátha" volt.
2022. jan. 7. 19:42
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
15. Heten, 17. Heten mar a ferjem a erezte kivulrpl.
2022. jan. 7. 20:34
 26/27 anonim ***** válasza:
50%

13 hetesen, bugyborékolást,nagyon fura volt, mintha szénsavas vizet ontottem volna pohárba es pezsegett.

Es nem, nem belmozgas volt, mert előtte 37 évig sosem ereztem hasonlót sem.

2022. jan. 7. 23:52
 27/27 anonim ***** válasza:
83%

Mellső fali és első baba.

20+2 hetesen vmit éreztem. De igazán beazonosítható 21+0 hetesen volt, sok pici rúgás: oldalfekvéssel éreztem reggel és este. Pár nap után napközben is, férjemnek is rúgott már.

De nálam se buborék, se pillangó nem előzte meg 🙄😅

2022. jan. 9. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!