Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek először az...

Mikor éreztétek először az első babátokat?

Figyelt kérdés
Mostanában érzek nagyon finom mozgást a hasamban (bal oldalon), nem ismétlődő, tehát minden alkalommal csak egyszer érzem, de napi többször történik, mintha egy ici-pici rúgás lenne, legalábbis ehhez tudnám hasonlítani. Előtte olyasmit éreztem, mintha egy halacska úszott volna bennem, vagy valaki megcirógatott volna belülről. Viszont utána olvastam, első babánál a 16. hét körül érzi a kismama a baba mozgását, előtte nem igazán. De akkor mit érzek? Bélmozgást? Vagy a méhem tágul/növekszik?
2022. jan. 7. 15:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. 😊

#8 Nem is állítottam, hogy érzem. Kérdeztem, hogy lehetséges-e? Viszont a válaszadók között is van olyan, aki érezte már ilyenkor, illetve más kérdéseknél is olvastam ilyen válaszokat. Ezek alapján nem kizárt. De azt sem mondom, hogy igen, a baba az.

2022. jan. 7. 16:30
 12/27 anonim ***** válasza:
1%
Jól van, kérdező, lepontoztál, így most már teljesen elhiszem neked, hogy te bizony érzed, amikor az alig 7,5 cm-es és 23 grammos magzatod rúúúúúúúg a magzatvízben. És mától a csillámf@aszú unikornisokban is hiszek, hála neked.
2022. jan. 7. 16:30
 13/27 anonim ***** válasza:
69%
Én 20 hetesen éreztem először. Kb 18 hetes korig nagyon puffadt, szinte állandóak voltak a bélmozgások. Amúgy első gyereknél általában 18-19 hetesen lehet érezni először. Persze nem kizárt, hogy vki előbb érzi, esetleg később.
2022. jan. 7. 16:34
 14/27 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, hidd el azok sem a, babát érzik, ilyenkor még annyira, picike hogy el sem ér kezelaba téged, nem lehet érezni max a belek mozgását.
2022. jan. 7. 16:36
 15/27 anonim ***** válasza:
48%
14 hetesen egyértelműen a babát éreztem, a kicsiket is ekkortájt kezdtem. Pont az elsőnél voltam a 15. hét elején uh-n, láttam azt, amit éreztem. 😊 Hátsó falon tapadt mindig a méhlepény.
2022. jan. 7. 16:44
 16/27 A kérdező kommentje:
#14 Köszönöm. Nekem is a belek volt a fő tippem, illetve külföldi oldalakon olvastam erről, hogy egyszerűen nem lehetséges a 16. hét előtt, sőt, inkább csak utána (első babánál). De persze kíváncsi voltam, mivel sokan állítják, hogy ők bizony érzik. 😁🤷🏻‍♀️
2022. jan. 7. 16:48
 17/27 A kérdező kommentje:

#12 Légyszíves, tanulj már meg szöveget értelmezni! Nem szeretem ismételgetni magam.

Na de úgy látom, muszáj lesz. Nem írtam sehol, hogy szerintem a baba az, hanem kérdeztem éppenséggel, hogy vajon mi lehet az? Belek, esetleg táguló méh? Basszus, magam írtam, hogy azt olvastam csak a 16. héten lehet érezni. Erre csak hajtod a h"lyeségedet. Kérlek, görgess máshová.

2022. jan. 7. 16:54
 18/27 A kérdező kommentje:
*légy szíves
2022. jan. 7. 16:54
 19/27 A kérdező kommentje:
#13 Köszönöm szépen a válaszodat. 😊 Én is ezt olvastam. Lehetséges a 16. héttől, de reálisan nézve általában a 18. hét környékén érzik a mozgást a kismamák.
2022. jan. 7. 16:57
 20/27 A kérdező kommentje:
#14 Persze, elhiszem. Köszönöm. 😊
2022. jan. 7. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!