Nagyon elvagyok keseredve , h ducin (107kg 170 cm ) és most léptem a 27.hétbe viszont a hasam nem nő és nem làtszik h terhes vagyok . Más is van ezzel így ?
160/84-el lettem terhes, kb 30.-32. héten már egyértelmű volt, legalábbis felugráltak a metrón meg a buszon nekem. Előtte nem igazán. De még 37 hetesen is volt eladó, akinek mondtam, hogy 1 hét múlva lesz a császárom úgyhogy nem tudok visszajönni már a dologért ha rendel, elviszem azt, ami készleten van, aztán meglepődve mondta, hogy jaa kismama vagy? Szóval..
Én is inkább masszív vagyok, nem hájas, sokat sportoltam, sportolok.
Én 11es vagyok, tudom magamról, hogy kövér vagyok, nekem aztán nem kell okoskodnod, de igenis van különbség kövér-kövér között, ahogy 2 vékony se egyforma.
Szerinted egyforma minden test?
Nézd meg, van olyan vékony nő akitől kiráz a hideg olyan csúnya, behorpadt fokhagyma segg, nulla mell, kiálló csípő csont..van olyan vékony aki meg csinos, kerek popó, van cici, szép has..
Na ugyanígy 2 kövér sem egyforma. Az a kövér aki sosem mozgott, lóg a hasa, felemeli a karját és lóg az integető háj, amorf zsírfeneke van stb nen egyenlő azzal, aki mozog sportol, és lehet túlsúlyos, de a karja hasa nem lóg, nagy de kerek formás feneke van stb
Én világ életeben akár napi 30-40 km-eket is bicikliztem, boxoltam, kutyával sportolok, konditerembe is jártam sokat, itthon elipszis trénerezek, boosted walkingolok, tavasztól télig kertet ások, fűnyírok stb , ha nem a kert akkor meg már babakocsival is megtettem sokszor egy nap 40.000 lépést a Bükkben, szóval igenis nem érzem és látom magamnak elhízott tehénnek attól hogy 84 kg vagyok.
De te kritizálsz pont a magad külsejével? Kolleganőmnek ugyanez a paramétere pöccre, és eléj ijesztő szegény, a srácok is mindig mondják neki, hogy szedjen már fel pár kilót mert rossz ránézni..és tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!