Mondjatok hogy nem vagyok terhes! Vagy meg is? Nem egy tini tortenete ez komoly es elvagyok keseredve.
szóval jól értem, hogy gyereket akartatok, dugtatok, összevesztetek, most meg nem tudod mi van?
terhességi teszt? Sok már kimutatja menstruáció(kimaradás) előtt is.
Ne haragudj, de ha valakivel gyereket terveztek akkor épp turbékolnotok kéne, egy összeveszés és azt mondod ennyi volt akkor ez a kapcsolat nem állhatott biztos lábakon így pedig eleve felelőtlenség gyereket vállalni HA egymagad nem tudod felnevelni/eltartani.
A másik pedig, hogy egyelőre feleslegesen aggódsz, igen ritka hogy első alkalommal első próbálkozásra összejön a baba. Várd ki a menstruációd időpontját és akkor tesztelj, utána kell tovàbb gondolkoznod.
Nos, nagy esélyed van.
Szerintem már tesztelhetsz, ha negatív, pár nap múlva ismételd.
(Csak zárójelben. Ha mindenki borítaná a kapcsolatát egy veszekedés miatt, szinte minden gyereknek elvált szülei lennének)
Ha akarod írd meg privátban hogy mi történt, talán tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!