34. hétben vagyok. Kb heti 3 az átlag, de ha rajtam múlna, lenne az 4-5 is. De nem nyúzom a párom, ha fáradt. Ez változás, mert terhesség előtt heti 1-2 volt. Most nagyobb az “étvágyam”.
2022. jan. 3. 22:11
2/13 anonim válasza:
Változó. Első 12 hétben tiltva volt, azóta hol így hol úgy most épp nem mert sokat kemenyedek. Van hogy heti 1x máskor napi 2x is akár. 25 hetes vagyok. Hullámzó mikor van kedvem és mikor nincs, total periodikus. Igen, belém élvez, ugysem leszek terhes 😂 a növekvő poci miatt már nem vagyok olyan flexibilis mint korábban 😂 szóval pár póz kilove. És mivel csal, március 1 költözünk össze, addig svedorszagban lakik még, szóval mikor 2,3 hétig nem talalkozunk akkor értelemszerűen szex sincs
2022. jan. 3. 22:16
3/13 anonim válasza:
*csak nem csal😂
2022. jan. 3. 22:17
4/13 anonim válasza:
Kb két hetente, de csak hétvégente találkozunk a munkánk miatt, én állandóan fáradt vagyok és kedvem sincs annyira, mint előtte. 19hkm
2022. jan. 3. 22:28
5/13 anonim válasza:
Az előző terhességemnél az első 14 hétben olyan szinten volt hányingerem éjjel nappal, hogy egyáltalán még a szex gondolata se jutott eszembe. Konkrétan volt, hogy a férjem tusfürdőjének vagy parfümjének az illatától is hánytam. Szegény kénytelen volt illatmentes tusit venni, parfümöt, dezodort meg csak a teraszon fújt magára.
Mostani terhességem alatt is van hányinger, de hál istennek a szagok semmilyen hatással nincsenek rám, csak a kaják. Így azért párszor sikerült összehozni :D most 12 hetes vagyok éppen
Belém élvez, persze, hisz mindketten úgy szeretjük a legjobban.
2022. jan. 3. 22:30
6/13 anonim válasza:
Nem változott semmi a szexuális életünkben, jól viseltem a terhességet, így nem akadályozott. Ritkán élvezett belém, mert én inkább a számba kérem :)
2022. jan. 4. 02:11
7/13 anonim válasza:
Nem változott semmi, heti 3-4 volt ugyanúgy, mint nem terhesen. 😊
2022. jan. 4. 04:25
8/13 anonim válasza:
Szeptember óta nem voltunk együtt 😔 és egy darabig igy marad, mert el vagyunk tiltva a szextől, en a nemi izgalomtól is. 26hkm
2022. jan. 4. 05:06
9/13 anonim válasza:
Ez valami pervez köcsög aki erre veri ki.Ti meg válaszoltok.🤦🤦És a kor ugyan minek?!Idiota.😡
2022. jan. 4. 06:02
10/13 anonim válasza:
Már nem vagyok terhes, de egész terhesség alatt és szoptatás idején is nulla volt a libidóm. Ha többet férfi rám sem nézett volna, akkor sem érdekelt volna... Néhány alkalommal voltunk együtt, borzalmas volt az is. Szerencsére a férjem sem forszírozta sokszor, neki ugyanis gondot okozott a terhesség tudata.
Utána szerencsére helyreállt a dolog. Nem tudom mi lett volna, ha a férjem ugyanúgy heti 3x akarta volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!