Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt milyen gyakran...

Terhesség alatt milyen gyakran lehet szeretkezni? Mennyi a sok és mennyi nem árt a babának?

Figyelt kérdés
A második trimeszterben vagyok, a baba nagyon erős és egészséges. Amúgy sem voltam túl "étvágytalannak" mondható, de amióta terhes vagyok, szinte állandóan "arra" gondolok. Mindenhol azt mondják, hogy nem árt a babának, az orgazmus mégis okoz némi haskeményedést, ami elméletileg szintén normális, és csak pár percig tart. De nem tudom, hogy mi a sok. Ha naponta, esetleg töbször van "haskeményedésem" az para? Nalatok hogy van?
2011. dec. 21. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát nekem szex nélkül is van naponta pár keményedésem sajna (félidő), de ez semmi gondot nem okoz.

Szóval csak bátran, ha kívánjátok, és a terhességed rendben, akkor semmi akadálya...

:o)

(Nekem a libidóm sajna a béka "feneke" alatt...)

2011. dec. 21. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem naponta elmenne a dolog ha párom programja engedné... baba jól van, doki nem mondta hogy ritkítani kell az együttléteket :)
2011. dec. 21. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:

en kerdeztem a dokit, azt mondta "akarhanyszor" :D

javasolt elotte egy pohar vorosbort, mert az lazitja a mehszalagokat :D

2011. dec. 21. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van. Az nekem is mindig jót tesz. Mindjárt töltök is magamnak egy pohárral.
2011. dec. 21. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!