Hány évesen szültél először?
8as vagyok, 19 évesen sétagalopp volt a terhesség, szülés.
Nagyon sok türelmem volt a babához, pedig egyetemre is jártam mellette.
39 évesen egy szívás volt a terhesség... a szülés baromi hosszú és fárasztó lett.
Türelmem kb negyed annyi sincs, mint 20 évesen volt. És már baromira mennék vissza dolgozni rendesen, nem home Office...
37 évesen. Hipp-hopp teherbe estem (kb rámnézésre 😂), a várandósság és a szülés is problémamentes volt. A felépülés sem tartott sokáig. A gátsebem is valami egészen minimális szakadás volt. Egy öltés.
Türelmem az talán több van, mint 18-20-on évesen volt. Akkor nem bírtam elviselni a gyerekeket, és ha csak 2 órakat alhattam volna egyhuzamban, biztos megölök valakit. Na meg előtte még élni akartam. 25 éves koromig le voltam kötve az otthoni teendőkkel, anyámról való gondoskodással. Nekem kellett ez a 12 év magamra. Világot látni, szórakozni, megteremteni a feltételeket a gyermekvállaláshoz, hogy ne legyen akkora szívás a gyerekeim élete és az enyém anyaként, mint amit már a saját bőrömön megtapasztaltam. Persze, féltem kicsit, hogy mi van ha 35 felett már nem tudok teherbe esni, engem is befosattak azzal, hogy már öreg leszek. Valójában szerintem ez még nem az a kor, hogy indokolt legyen, ha amúgy egészséges vagy. Rengetegen vannak, akiknek huszonévesen nem megy ez ilyen könnyen. Nyilván mert valami van a háttérben, és az nem az illető kora.
40 éves koromig nem vártam volna, de bíztam a testemben. Ez egy olyan rendszer, ami nem egyik pillanatról a másikra csesződik el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!