Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány évesen szültél először?

Hány évesen szültél először?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom folyamatosan azt hajtogatta nekem 30 évesen, hogy nagyon fiatal vagyok még. Ellenben folyamatosan azt olvasom, hogy 30 felett már csökken az életképes peték száma, 35 felett ez már drasztikus. Akkor 31 évesen már számoljam vissza a napokat?

2022. jan. 3. 09:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

8as vagyok, 19 évesen sétagalopp volt a terhesség, szülés.

Nagyon sok türelmem volt a babához, pedig egyetemre is jártam mellette.

39 évesen egy szívás volt a terhesség... a szülés baromi hosszú és fárasztó lett.

Türelmem kb negyed annyi sincs, mint 20 évesen volt. És már baromira mennék vissza dolgozni rendesen, nem home Office...

2022. jan. 3. 09:52
 12/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, te mikor szültél, vagy hány évesen akarsz gyermeket?
2022. jan. 3. 09:53
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
27 és 30 évesen szültem. Most 33 vagyok, több gyereket nem tervezünk, de ha akarnánk, kb. most érezném úgy, hogy egy még belefér (34 lennék már, mire megszületne) én később nem szülnék már. Bár ha eleve később kezdtük volna, talán másképp gondolnám.
2022. jan. 3. 10:02
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt 25, a másodikat 26 évesen szültem. Tervezünk 3. babát is, majd talán jövőre belendülünk, akkor leszek 28. Fiatal anyuka szerettem volna lenni, hogy mire kiröppennek a gyerekek még tudjunk élni kicsit a férjemmel, de túl hamar se szerettem volna, hogy előtte is legyen még egy kis buli és koncert. :D
2022. jan. 3. 10:09
 15/30 anonim ***** válasza:
90%
39 évesen
2022. jan. 3. 10:38
 16/30 anonim ***** válasza:
24 evesen lettem terhes, 25 evesen szultem. Most a masodikkal vagyok terhes 26 evesen, és 27 evesen fogok szulni. A 3. is tervben van, ha lesz, még 30 előtt meg akarom szülni. Fiatal anyuka akarok lenni, es sokat akarok utazni ha mar nagyobbak 😁.
2022. jan. 3. 10:58
 17/30 anonim ***** válasza:
66%

37 évesen. Hipp-hopp teherbe estem (kb rámnézésre 😂), a várandósság és a szülés is problémamentes volt. A felépülés sem tartott sokáig. A gátsebem is valami egészen minimális szakadás volt. Egy öltés.

Türelmem az talán több van, mint 18-20-on évesen volt. Akkor nem bírtam elviselni a gyerekeket, és ha csak 2 órakat alhattam volna egyhuzamban, biztos megölök valakit. Na meg előtte még élni akartam. 25 éves koromig le voltam kötve az otthoni teendőkkel, anyámról való gondoskodással. Nekem kellett ez a 12 év magamra. Világot látni, szórakozni, megteremteni a feltételeket a gyermekvállaláshoz, hogy ne legyen akkora szívás a gyerekeim élete és az enyém anyaként, mint amit már a saját bőrömön megtapasztaltam. Persze, féltem kicsit, hogy mi van ha 35 felett már nem tudok teherbe esni, engem is befosattak azzal, hogy már öreg leszek. Valójában szerintem ez még nem az a kor, hogy indokolt legyen, ha amúgy egészséges vagy. Rengetegen vannak, akiknek huszonévesen nem megy ez ilyen könnyen. Nyilván mert valami van a háttérben, és az nem az illető kora.

40 éves koromig nem vártam volna, de bíztam a testemben. Ez egy olyan rendszer, ami nem egyik pillanatról a másikra csesződik el.

2022. jan. 3. 11:04
 18/30 anonim ***** válasza:
22,26 és most 33 évesen. Mondanom sem kell, hogy 22 évesen volt a legjobb. Párkapcsolatilag meg most. De nagyon el vagyok fáradva a húszas éveimhez képest. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy kifogtam egy extra nem alvós gyereket, aki születése óta legkevesebbszer 2 alkalommal kelt éjjel, kb 2 hónapja meg 30 percenként. Segítségem az meg nincs és ki vagyok pusztulva :(
2022. jan. 3. 11:15
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
36 évesen szültem, tesója nem lesz, de nem az életkorom, hanem a nehéz terhességem, egészségi állapotom miatt. Nagyon sokan esnek teherbe 35 fölött is, ez nem igaz, hogy, akkor már nincs petesejted. Én nem tudtam volna 20 évesen szülni, egy rémálom lett volna, hogy nem mehetek ahova akarok, nekem nagyon fura ha valaki a huszas éveit gyerekneveléssel tölti.
2022. jan. 3. 12:18
 20/30 anonim ***** válasza:
66%
28, majdnem 29. Szerettem volna korábban, de így hozta az élet. Nekem is mindenki azt mondta, hogy mennyire fiatal vagyok, de én kb. 25 éves korom óta érzem, hogy "öregszem". Nyilván ezt csak én tudom, mert kívülről ebből semmi nem látszik, de én érzem a bőrömön, az ízületeimen, az energiaszintemen, az emésztésemen, hogy egyre rosszabb. Annyiból viszont ideális így, hogy türelmesebb és megfontoltabb vagyok, mint a 20-as éveim elején.
2022. jan. 3. 12:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!