Undorodom a terhes testemtől. Depressziós vagyok. Hogysn fogadjam el magam??
23. Hétben járok, 7 kg van rajtam, ami igazából csak a hasamon és derekamon látszik de mivel nem végzek hatalmas aerobikokat amióta terhes vagyok, meg nyilván nem csak madáreledelen élek így elégedetlen vagyok magammal. Tudtam hogy nem lesz könnyű, de azt nem hogy minden héten 3x olyan depressziós vagyok hogy a tükörbe se tudok belenézni. Zavar hogy nagyobb vagyok, hogy "mozgáskorlátozottabb" lettem és nem tehetek bármit amit eddig. Nem tudom mi segitene rajtam, de tudom most jön még csak a neheze majd a harmadik trimeszterben... :(
Hogyan lehet ezeket a változásokat feldolgoznom? Lelkileg is megvisel a terhesség, nagyon sokat sírok ..
9
Rubint Rékát ne tolj.
És senki nem akart bunkó lenni. Csak neked magadban kell tudatosítanod, hogy a gyereked nő benned. Ezért áldozatot hozol, átalakul a tested. Másban mi nem tudunk segíteni, csak te magadon.
Alakítsd át a gondolataidat. Én sosem értettem, hogy egy kismama hogyan tudja ilyen ótvarul érezni magát, amikor szerintem a legtöbb pocakosodó kismama gyönyörű!
Most látom a tükör előtt, hogy a hátsóm zsírosabb, narancsbőrösödik a combom, a csípőmre is jött fel és a hasam is gömbölyödik, de nem érdekel, mert egy élet cseperedik bennem. Öltözködj csinosan és koncentrálj erre, a testképedet pedig egy picit engedd el! Csak lazíts. A babára és rád sincs jó hatással ez a depi, próbáld meg élvezni egy kicsit. Ez egy pár hónap, majd utána rendbe szeded magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!