Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden anyuka sír szules utan...

Minden anyuka sír szules utan mikor meglátja a babáját?

Figyelt kérdés

2021. dec. 27. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Párom sírt, de én nem, pedig nagyon örültem, de dolgozott az adrenalin még, meg persze inkább óriási megkönnyebbülést éreztem 17 óra vajúdás után. Aztán persze későbbi napokban, hetekben kijött az örömsírás, megkönnyezés. :)
2021. dec. 28. 14:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem sirtam, de soha nem fogom elfelejteni ahogy a hasamrol felnezett rank a hatalmas szemeivel. (Itt meg pulzalt a zsinor, nem sirt)

Itthon allandoan bogni tudtam volna ha arra gondolok, hogy a kezemben tartom majd. Na aztan ott teljesen mas volt az egesz. na meg konnyem se lett volna ugy kiszaradtam vajudas alatt kb :D

2021. dec. 28. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!