Kismamik! Ti is sok "okos", negatív tapasztalatot kaptok, mikor meglátják, hogy babát vársz? Hogyan reagálod le?
Nekem kezd elegem lenni. Mindenki csak a negatìv dolgokat mondja. ilyen nehéz lesz, meg olyan nehéz lesz, és, hogy csak nem alszol, csak sír. Aztán jön egy, aki végre azt mondja, hogy gyönyörű lesz az első pár hó, de ha jön a foga.......
Apával már a falra mászunk tőlük!
Tapasztalom én is ezt. Rohadt idegesítő :D
Már megfigyeltem, hogyha kérdezel, hogy bizonyos dologról mi a vélemény vagy tapasztalat, akkor egész normálisan bírnak válaszolni. De ha mások kérdezik, hogy ezzel vagy azzal hogy állsz (babakocsi, hányinger, akármi), akkor tuti nem kíváncsiak a válaszra, csak az a lényeg, hogy elmondhassák nekik, hogy volt, ők hogy látják jónak :D
A reakcióm mindig az aktuális türelmem és idegállapotom függvénye :) Vagy csak bólogatok, hogy oké, vagy megmondom, hogy én majd csinálom, megélem ahogy akarom, ahogy lesz. Összeveszni nincs kedvem ilyesmit természetesen senkivel, ezért próbálok senkit nem elküldeni a francba :)
én is kivagyok ezektől:D úristen, milyen nehéz lesz az eleje, hát nem irigyellek titeket, majd amikor egyszerre sírnak, hogy fogod őket egyszerre etetni (ikreket várunk)
12. hét előtt: ááá még bármi lehet! hú, ettől nagyon kivoltam amúgy:)
szóval én is megkapom ezeket, de ált. reagálok rájuk, hogy nálunk nem biztos, hogy így vagy úgy lesz, erre jön az, hogy majd meglátod, te még úgysem tudhatod, akkor abbahagyom és bólogatok:))
34 hetes terhes vagyok,van egy szomszéd néni,most jött haza Olaszországból (nem tudta,hogy babát várunk,mert 1 évig kint élt),tegnap találkozom vele.Első mondata:jé,babás vagy?Mondom igen.Erre nem gratulál,hanem azt mondja,akkor aludjak sokat,mert utána már nem lesz időm.Hirtelen rávágtam,hogy köszönöm a gratulációt:)
Én se szeretem,ha mindenki a babavárás nehézségeivel jön,inkább a szépségeit hallgatom szívesen,ugyan még nem tudom,mert első baba lesz,de azt hiszem bátran kijelenthetem,hogy többségben van:)
Bunkó dolog???
Amikor 1 éve nem találkozom valakivel,akivel előtte jóban voltam,a hölgyemény 90 éves anyja is felettünk lakott,én vittem neki kaját,kikísértem a reptérre mikor ment a lányához,vigyáztam a kutyájára...Erre hazajön a nő,találkozunk,és nem azt mondja,hogy örül,vagy gratulál (szerintem ezt kéne),hanem elkezd flegmáskodni?Magyarázni nekem a szoptatásról,a nemalvásról,meg arról,hogy a kiskutyánkat jobb,ha lepasszolom egy menhelyre és,hogy nehogy szembe jusson két év után visszamenni a munkahelyemre? És ez akivel jóban voltam,segítettem neki?Hogy én lennék a bunkó?De eleve ne ítélkezz,mert oda leírtam egy szót,a beszélgetésünk egy foszlányát,nem hiszem,hogy ebből bármire is lehet következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!