Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti is sok "okos",...

Kismamik! Ti is sok "okos", negatív tapasztalatot kaptok, mikor meglátják, hogy babát vársz? Hogyan reagálod le?

Figyelt kérdés

Nekem kezd elegem lenni. Mindenki csak a negatìv dolgokat mondja. ilyen nehéz lesz, meg olyan nehéz lesz, és, hogy csak nem alszol, csak sír. Aztán jön egy, aki végre azt mondja, hogy gyönyörű lesz az első pár hó, de ha jön a foga.......

Apával már a falra mászunk tőlük!

2013. ápr. 24. 04:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

na, pont az ilyeneket csípem, mint a 18-as, tipikus:D

(kétpetéjűek, minden külön van;))

2013. ápr. 24. 09:46
 22/29 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy külön van minden. Csak nem kell mindig a rosszindulatot keresni mindenben. Csak azt igenis tudni kell, hogy az ikerterhesség nem egyszerű, ha valaki ezt mondja neked, az nem feltétlenül rosszindulat. Csak tény.
2013. ápr. 24. 10:07
 23/29 anonim ***** válasza:
nem érted. nem az ikerterhességre mondták ezt. magára a terhességre. nem dugom a fejem a homokba, pont ezért nem szeretném mindenkitől a negatívumot kapni, vagyis azoktól, akiktől esetleg érkezett, még ha jó szándékkal is, bár nekem eszembe se jutna riogatni egy kismamát se, eddig se tettem.
2013. ápr. 24. 10:09
 24/29 A kérdező kommentje:

Kedves 11! Pont egy olyan ember vagy , akiről regélünk itt egy ideje. Negatív negatív negatìv.

Mindig minden lehetséges...sajnos. De ikyen hozzàállàssal lesznek aztan a depis anyukák, meg a minden rossz , minden nehéz emberek.

2013. ápr. 24. 12:29
 25/29 A kérdező kommentje:
Megáll az ész.....éppen arról panaszkodunk, h mindenki a negatívumokkal jön...erre jó páran beírnak még valami sz*art / hátha ezt még nem.mondta senki .....o_O
2013. ápr. 24. 12:34
 26/29 anonim ***** válasza:

Kaptam én is eleget...

-ne mondd el a 12. hétig, mert mi van ha...

-aludj sokat, mert BORZALMAS lesz az első év... (Haha, a lányom jó evő, jó alvó, 2 hós kora óta végig alussza az éjszakát, 17 hónap alatt talán egy hetet tudok összeszámolni, hogy felsírt volna. Se a fogzás, se mozgás fejlődés nem zavarta.)

-na és jó baba?! -Persze! Működik! Eszik, alszik, kakil, pisil. :)

-Borzalmas a szülés!!! Nagyon sokat fogsz szenvedni... - Ehhez képest sajnos császárom volt. Tehát nem vajúdtam 1 percet se.

-És szoptatsz? (-Mindegy mit mondasz, valamibe úgyis belekötnek.)

Ez nem mind negatívum. És a java majd csak akkor jön, ha megszületik a baba. :) Hülyébbnél hülyébb kérdések, idegesítőbbnél idegesítőbbek, mindenki mindent jobban tud mint te...

(Pl. talpig rózsaszínben a lányom. Kérdezik, hogy kislány? Mondom, igen. És, hogy hívják? Anna Erzsébetnek. És biztos nem kisfiú?! :) )

2013. ápr. 24. 15:52
 27/29 Ananke ***** válasza:
Sziasztok.12 hetes kismama vagyok,és amikor megmondtuk anyumnak,az öröm és a gratuláció után,szinte az első mondta az volt :hogy kerüljem azokat akik rém történetekkel akarnak traktálni.Ő is menekült az ilyenek elől :)
2013. ápr. 24. 17:01
 28/29 anonim ***** válasza:
^ ott a pont!
2013. ápr. 24. 17:10
 29/29 anonim ***** válasza:

ezt úgy hívják, hogy kismama hormon. harapsz mindenért.

tapasztalatból írom.

Ha úgy áll hozzá az ember, hogy ez idegesít meg az milyen bunkó és majd jól megmondom neki....

Akkor ezt veszed észre.

Ha meg pozitívan áll hozzá valaki -ahogy ezt itt sokan írják, csak nem biztos, hogy gyakorloják is - akkor észre fogod venni, hogy van aki kinyitja az ajtót, van aki mosolyog a hasad láttán, előre is engednek pl. a hivatalokban, postán, mosdóban.

Csak a kismamának is úgy kell hozzáállni.

Szülés után is, hidd el, lesz aki emelgesse a babakocsit a lépcsőn, csak nem úgy kell hozzáállni, hogy ez jár nekem, hanem pozitívan, kedvesen.

Hidd el, pozitív a végeredmény, csak Te a negatívot látod többnek most.

És tényleg nem lesz könnyű, mondom ezt úgy, hogy 3 hós korától reggel8ig alszik, 9 foga van egy csepp könny nélkül, és mindent megeszik a lányom. De még így is össze sem lehet hasonlítani a régi életem könnyűségével. Nehezebb lesz bizonyos szempotból de teljesebb és szebb is (csak ezt megint a sok nyafogós nem mondja, csak a rosszat)

2013. jún. 24. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!