Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki terhessége alatt szolizott/szolizik? (Negatív kommentekre nem vagyok kíváncsi, azt mindenki tartsa meg magának).

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
szia, én végül is nem szoliztam, bár néha akartam volna:) kicsit utánaolvastam, egyértelműen nem tiltják, de sok minden rizikó faktort hordoz magában, én meg nem akarok úgy járni, hogy valami gond lesz, akkor verem a fejem a falba, de hülye voltam. ha elmész, a pocakodra nagyon vigyázz, ne melegedjen fel, használj rendes krémet, sokkal érzékenyebbek vagyunk mindenféle foltokra, és én nem venném le pl a bugyimat, azért egy szoliban van fertőzés veszély!
2013. ápr. 13. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm végig szolizott
2013. ápr. 13. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

a főnököm nője végig szolizott és egy vesével született a baba.

és akkor is leírom ha nem érdekel, de normális ember nem szolizik terhesen.

2013. ápr. 13. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
20%

Negatív kommentekre nem vagyok kíváncsi, azt mindenki tartsa meg magának).

Minek neked gyerek ha az a legfontosabb, hogy elég barna legyél??? Szeretném ha lepontoznál ezek után :D

Elárulom szülés után kb. hajat mosni nem lesz időd, akkor mit csinálsz majd ha "kifakulsz"??? :D

2013. ápr. 13. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem javasolják egyáltalán,úgyhogy én nem kockáztatnék!
2013. ápr. 13. 16:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát képzeljétek,nem járok szoliba,pedig előtte baromi sokat voltam-de a baba miatt le tudtam erről mondani.Sokan a bagózásról sem tudnak lemondani még ekkor sem,úgyhogy köszönöm,nem kell a papolás.

Pusztán kíváncsi voltam,és kész,de nem jelenti azt,hogy holnap megyek és befekszem 30 percre.

2013. ápr. 13. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem szoliztam, de amúgy sem, és nem azért,mert bármi bajom lenne vele, hanem, mert engem nem fogott meg, ugyanúgy hófehérke maradtam. Viszont mikor a lanyomat vártam, kiültem a napra a kertbe olvasgatni, anyám meg fővesztve rohant ki utánam egy pulcsival,hogy azonnal tegyem a hasamra, mert Jézusmária mi lesz, ha nap éri a pocimat...szóval ebből kiindulva gondolom a szoli sem jó,de mint mondtam nem értek hozzá:-)
2013. ápr. 15. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!