Aki keveset hízott terhessége alatt, mesélje el mit evett miket nem?
Én 9 kilót híztam,nem tudom,hogy ez kevés e?
Ettem cukros dolgokat is,édességet is,amikor megkívántam,de nem mindig.Helyette inkább próbáltam gyümölccsel csillapítani az édesség iránti vágyat.Egész jól bejött! :D
Ebédre általában könnyű leveseket ettem illetve csirke mellett,párolt zöldséggel, salátákkal.
Ami nagyon hízlal,tészták,pörkölt,fehér kenyér stb..azokat mellőztem.
Teljesen egészséges babám született,3300 g és 52 cm-vel.
Értem nagyon köszi! És reggelire vacsorára vagy amikor tényleg nagyon rádtört éhségroham? (vagy nem volt ilyen?)
9 kiló az kevés igen legalábbis én nagyon elégedett lennék annyival.
Harmadik babámat várom , első kettőnél nem annyira figyeltem oda és 17 és 14 kiló plusz lett a vége. Most úgy érzem odafigyelek, de mégis ugyanott járok plusz kilóban. Éheztetni nem merem magam (nem is akarom) mert szédelgek így is sokat tehát ha éhes vagyok muszáj egyek vmit.
12 hetes vagyok és 3 kg plusz van rajtam ugyanannyi mint az első 2 babánál pedig annyira jó lenne nem hízni sokat ezúttal mert sajna nagyon nehezen adom le.
Reggelire jól belaktam mindig,de nem hízlaló ételekkel.
Pl:ettem teljes kiörlésű kenyeret,rá csirkemellsonka,egy kis sajt,paradicsom,paprika,főtt tojás.Ez egy kiadós reggeli,mégse hízlal,de azért benne van minden,amire a magzatnak szüksége van(vitaminok,fehérje,).
Vacsira is hasonlót,rántottát,vagy ha édesebbet kívántam,akkor tejbegríz vagy rizs.
41. héten szültem, 7kg jött fel rám, vagyis 0 zsír, mert mind lement szülés után (baba súlya+magzatvíz, lepény stb.).
Nem diétáztam, bár alapból rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszek.
Az utolsó 2 hónapban 2 pofára faltam az édességet, napi 1 tábla csoki volt a minimum.
Viszont az utol napig aktív voltam, rengeteget mozogtam, kirándultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!