Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki keveset hízott terhessége...

Aki keveset hízott terhessége alatt, mesélje el mit evett miket nem?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem fogyasztott pl. cukros dolgokat, édességet? Ebédre mit evett ?
2013. márc. 30. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én 9 kilót híztam,nem tudom,hogy ez kevés e?

Ettem cukros dolgokat is,édességet is,amikor megkívántam,de nem mindig.Helyette inkább próbáltam gyümölccsel csillapítani az édesség iránti vágyat.Egész jól bejött! :D

Ebédre általában könnyű leveseket ettem illetve csirke mellett,párolt zöldséggel, salátákkal.

Ami nagyon hízlal,tészták,pörkölt,fehér kenyér stb..azokat mellőztem.

Teljesen egészséges babám született,3300 g és 52 cm-vel.

2013. márc. 30. 16:53
 2/11 A kérdező kommentje:

Értem nagyon köszi! És reggelire vacsorára vagy amikor tényleg nagyon rádtört éhségroham? (vagy nem volt ilyen?)

9 kiló az kevés igen legalábbis én nagyon elégedett lennék annyival.

Harmadik babámat várom , első kettőnél nem annyira figyeltem oda és 17 és 14 kiló plusz lett a vége. Most úgy érzem odafigyelek, de mégis ugyanott járok plusz kilóban. Éheztetni nem merem magam (nem is akarom) mert szédelgek így is sokat tehát ha éhes vagyok muszáj egyek vmit.

12 hetes vagyok és 3 kg plusz van rajtam ugyanannyi mint az első 2 babánál pedig annyira jó lenne nem hízni sokat ezúttal mert sajna nagyon nehezen adom le.

2013. márc. 30. 16:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Reggelire jól belaktam mindig,de nem hízlaló ételekkel.

Pl:ettem teljes kiörlésű kenyeret,rá csirkemellsonka,egy kis sajt,paradicsom,paprika,főtt tojás.Ez egy kiadós reggeli,mégse hízlal,de azért benne van minden,amire a magzatnak szüksége van(vitaminok,fehérje,).

Vacsira is hasonlót,rántottát,vagy ha édesebbet kívántam,akkor tejbegríz vagy rizs.

2013. márc. 30. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 34.-ik hétben,és most tartok 8kg-nál,pedig mindent megeszek,sőt néha túlzásokba is esem :) Első terhességemnél 14kg-t híztam de ott is mindent,nem figyeltem rá különösebben :)
2013. márc. 30. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Én eddig kb 8kg szedtem fel legalábbis a 38hétig. Pedig eszek rendesen sőt néha túlzásba veszem az édességeket. Decemberben is sokat ettem karácsonykor de nem látszódott meg. 32héti szedtem fel 3kg 32-36hét között jött fel hirtelen a többi. Pedig ugyan úgy eszek mint előtte. 38+4hkm
2013. márc. 30. 18:59
 6/11 A kérdező kommentje:
4-5 akkor ti szerencsések vagytok:) Mondjuk lehet ha leírnátok számotokra mi a normális és ugyanolyan mint nem terhesen akkor kiderülne hogy nekem az diéta :)
2013. márc. 30. 19:54
 7/11 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok,hát a minden az minden én zsíros kenyértől a pörkölt,rántott hús meg a jó zsíros kajákra,édességre gondolok.Nálam terhesség előtt és közben i normálisnak számít :) Jóóó azért nyilván nem állandóan a zsírosakat eszem,de azért van az étrendemben jócskán,sőt az utóbbi időben elég sok sütit eszek. :)
2013. márc. 30. 20:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Óó hát akkor szerencsés alkat is vagy:)) Nekem a férjem ilyen meg a nagyobbik fiam bármit esznek és bármikor semmi se látszik, én csak rágondolok ilyesmire már hízok:)
2013. márc. 30. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Háát most szerencsés :)) Mondom elsőnél 14et híztam :) és egyébként 3600al születetett a fiam :) éés 42kg-val kezdtem anno :) Most már 46al és még csak 54 vagyok :D De az én párom is olyan,akkora tányér kajákat eszik h. én 1héten nem eszek annyit és tök gilisztás :) Gondolom Te is babát vársz,mennyi idősek vagytok? :)
2013. márc. 30. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:

41. héten szültem, 7kg jött fel rám, vagyis 0 zsír, mert mind lement szülés után (baba súlya+magzatvíz, lepény stb.).

Nem diétáztam, bár alapból rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszek.

Az utolsó 2 hónapban 2 pofára faltam az édességet, napi 1 tábla csoki volt a minimum.

Viszont az utol napig aktív voltam, rengeteget mozogtam, kirándultam.

2013. márc. 30. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!