Aki émelygős volt a terhessége elején, annak hányadik héten volt a legdurvább a rosszulléte?
Figyelt kérdés
8 hetes és 6 napos vagyok, és mostanra lett szinte elviselhetetlen ez az állandó hányinger. :S2013. márc. 21. 22:49
1/5 anonim válasza:
Első terhességemnél 8-11 hét közt, nem is tudtam dolgozni akkor, másodiknál 6. héttől 4. hónapig nonstop, éjjel is, de legrosszabb időszak akkor is 8. héttől kezdődött, és a 11. körül tetőzött. Kitartás!
2/5 anonim válasza:
Kitartás, sokan vagyunk így. nekem szinte hétről hétre növekedett a hányinger a 12, hétig. Gondolj arra, hogy ez csak átmeneti, és utána sokkal jobb lesz.
Nekem segített a hideg, hideg levegő, hideg üdítő, hideg fagyi stb. Gyakran egyél keveset, apró kekszek rágcsának, esetleg B6 vitamin. Sokan mondják a gyömbérteát is, én nem próbáltam. Mondjuk a Canada Dry jólesett, bár annak csak az íze gyömbér.
3/5 anonim válasza:
6-10. hét között tetőzött, 16 hetesen múlt el.
4/5 anonim válasza:
6-12 ig volt nagyon rossz És még mindig vannak émelygések , hányások de már nem egész naposak . 16+5 hkm
5/5 anonim válasza:
Talán 7-9. hét között volt a legintenzívebb. Rövidesen enyhülni fog picit, kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!