Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, akitől a...

Van itt olyan, akitől a terhessége alatt sosem vettek kenetet?

Figyelt kérdés
36 hetes leszek holnap, tegnap voltam uh-n és nem vett kenetet a fogadott dokim...szerintem már nem is fog.
2013. ápr. 9. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor szólj neki, vagy menj el sztk rendelésre!
2013. ápr. 9. 08:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem sem vettek idáig, csak a streptot.

35hkm.

2013. ápr. 9. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
A védőnő nem adott papírt róla? Nálunk ő ad javaslatot és aztán a dokihoz kell menni...
2013. ápr. 9. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem. Pedig 3 szülésem is volt, az utolsó 2 szülés 2 éve, illetve 4 hónapja, de sosem vettek.
2013. ápr. 9. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! A második babámnál nem vettek, pedig a védőnő folyamatosan beírta a kiskönyvembe, hogy illő lenne már. Mondjuk nekem nem volt fogadott orvosom, SZTK-s rendelésre jártam, de egyetlen egyszer nem vizsgáltak meg, csak amikor beindították a szülést... Csupán NST volt.
2013. ápr. 9. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Én magánrendelésre jártam, 2 különböző dokihoz is, de sosem vettek, és nem is volt semmi gond.
2013. ápr. 9. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Hm...nekem az első babánál, 4+4 hetesen voltam először dokinál, rögtön vett kenetet, most ketteskénél 7 hetesen mentem először, itt is rögtön vett..sztks rendelés volt mindkettő,ráadásul kétdoki,mert időközben elköltöztünk..és a streptot többször is nézték a thesség alatt...legaláb amiatt szólj,hogy a szülésnél ne legyen gond. Nekem pl. Pozi lett az utolsó sztreptó a lányomnál,4 szurit is kaptam emiatt a vajúdás alatt...
2013. ápr. 9. 10:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem mindhárom terhességemnél vettek kenetet, az elején és a végén a 36. héten a streptococcus szűrést. Az szerintem még nem gond, hogy eddig nem vettek kenetet, ha nem volt semmi tüneted és panaszod, viszont ezt a 36. heti streptococcus szűrést tilos kihagyni, mert ha netán pozitív, és a baba és Te nem kapsz antibiotikumot, akkor ez a picire nézve halálos is lehet. Mindenféleképpen harcold ki ezt a vizsgálatot, és ha pozitív, akkor szülésnél első dolgod legyen szólni az ügyeletesnek, és figyeld, hog meg is kapd az antibiotikumot... Ez tényleg FONTOS!!!!

Szép szülést és boldog babavárást!!! :o)

2013. ápr. 9. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:

SZTK rendelésre jártam, egyszer se vettek kenetet, pedig rá is kérdeztem, azt mondták, itt "nem szokás".

A 36. héten kaptam antibiotikumot, hogy a biztonság kedvéért szedjem be, azt mondta a védőnő, ezt mindenkinek automatikusan felírja a doki ilyen idősen.

2013. ápr. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!