Missed ab után mikor lettetek újból babásak?
Szia,mint írtam is ezelőtt,2 hetente vagyok vissza rendelve uh-ra,ez megnyugtató.
Ma vagyok 9hetes 3napos terhes,eddig minden a legnagyobb rendben.
Folsavat szedek a Hipp Natal mellett,nem feltétlenül kell én döntöttem igy.MagneB6 és hetente kalcum+c vitamin pezsgő tabletta/Calcium Sandoz/.Rengeteg gyümölcs,lehetőleg szezonális,nincs vagy kevesebb a tartósitószer bennük és persze zöldségek.
Az abortuszom után végig szedtem folsavat és e-vitamint ezeket orvosi javallatra.
Ja,és az utrogestán hüvelytabletta 5 héttől.
Ennyi 'dióhéjban':)
Üdv:)
Mi tavaly febr.10-en 10hetesen ejszaka mentünk be barnazassal, mint kiderült csak a hüvelyfal sérült szeretkezeskor. (megkönnyebüles) De ha mar ott vagyunk, megneznek uh.al, mert addig nem nezett meg meg a dokim. Jajj de jo, megyünk boldogan. Hasin nem latszik (hm), gyerünk hüvelyire, ok. Erre közli a doktornö, hogy kb. 6 hetesen elhalt! bammm! Es mivel a ferjemet nem engedtek be, nekem kellett vele közölni. Gondolhatjatok! febr.12. uh. nincs szivhang, meg az nap missed ab. Ra kerek 1evre lettem terhes, ma vagyok 32+4napos.
U.hugomat iden febr.12. mütöttek, mehenkivülivel! Bizarr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!