Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után mikor lettetek...

Missed ab után mikor lettetek újból babásak?

Figyelt kérdés
Hogy alakult a következő terhességetek? Mennyire tudtatok nyugodtak maradni?
2010. szept. 7. 12:55
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. Most lakásfelújításba fogtunk, úgyhogy el tudom magam foglalni rendesen. Nem érzem úgy, hogy jobban görcsölök a témán, mint más, aki már szintén átesett ilyenen. Csak azért tettem fel a kérdést, mert egyszerűen kíváncsi voltam, hogy kinek mikor sikerült. Kicsit abban bíztam (amit már több helyen is olvastam), hogy hamarabb eshet valaki teherbe egy ilyen beavatkozás után. Örülök, hogy neked mégiscsak sikerült ennyi megpróbáltatás után. Mégegyszer köszi a segítséget :-)))
2010. szept. 11. 22:23
 22/27 A kérdező kommentje:
És kaptatok a vetélés utáni terhességnél egyéb gyógyszereket, vitaminokat? Milyen gyakran kellett járni dokihoz?
2010. szept. 13. 09:46
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia,mint írtam is ezelőtt,2 hetente vagyok vissza rendelve uh-ra,ez megnyugtató.

Ma vagyok 9hetes 3napos terhes,eddig minden a legnagyobb rendben.

Folsavat szedek a Hipp Natal mellett,nem feltétlenül kell én döntöttem igy.MagneB6 és hetente kalcum+c vitamin pezsgő tabletta/Calcium Sandoz/.Rengeteg gyümölcs,lehetőleg szezonális,nincs vagy kevesebb a tartósitószer bennük és persze zöldségek.

Az abortuszom után végig szedtem folsavat és e-vitamint ezeket orvosi javallatra.

Ja,és az utrogestán hüvelytabletta 5 héttől.

Ennyi 'dióhéjban':)

Üdv:)

2010. szept. 14. 11:33
 24/27 anonim ***** válasza:

Mi tavaly febr.10-en 10hetesen ejszaka mentünk be barnazassal, mint kiderült csak a hüvelyfal sérült szeretkezeskor. (megkönnyebüles) De ha mar ott vagyunk, megneznek uh.al, mert addig nem nezett meg meg a dokim. Jajj de jo, megyünk boldogan. Hasin nem latszik (hm), gyerünk hüvelyire, ok. Erre közli a doktornö, hogy kb. 6 hetesen elhalt! bammm! Es mivel a ferjemet nem engedtek be, nekem kellett vele közölni. Gondolhatjatok! febr.12. uh. nincs szivhang, meg az nap missed ab. Ra kerek 1evre lettem terhes, ma vagyok 32+4napos.

U.hugomat iden febr.12. mütöttek, mehenkivülivel! Bizarr!

2010. szept. 17. 13:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Április elsején volt a műtétem. Mivel az akkori orvosom elb@szta, így 1/2 év várakozást ajánlottak. Mi 4 hónapot vártunk, és elsőre sikerült is a baba. Most még nagyon az elején vagyok. Kimaradt vérzés napján voltam orvosnál, másiknál, Utrogestan hüvelykapszulát írt fel, és 2 hetente kontroll.
2010. szept. 17. 22:12
 26/27 A kérdező kommentje:
13:27-es És hogy bírtad azt az 1 évet, mire újra sikerült?
2010. szept. 18. 20:34
 27/27 A kérdező kommentje:
22:12 Gratulálok, hogy újból sikerült teherbe esned. Most biztos minden rendben lesz :-)))
2010. szept. 18. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!