Amikor babásak lettetek, mennyi volt a hőmérsékletetek? Törvényszerű, hogy magasnak kell lennie?
Figyelt kérdés
Napok óta 36.6 a hőm, vasárnapra nem várom.. Az alaphőm 36.3-36.4 szokott lenni.2010. nov. 24. 15:45
1/7 anonim válasza:
37-37.2 volt. ez egyéni, nekem az alaphőm is magasabb, mint a tied.
2/7 anonim válasza:
37 körül volt. A 36,6 nem sokkal több, mint az alaphőd, az pedig természetes, hogy peteéréstől a menstruációig magasan (alaphő felett) marad a hő. Csak elvben beágyazódáskor még egy picit feljebb megy. Szerintem a hőd nem utal terhességre eddig, de lehet, hogy még amúgy sem ágyazódott be.
3/7 anonim válasza:
Két-három tizeddel magasabban vagy, ez jó így. Az ovud biztosan megvolt akkor, hogy baba van-e, azt a hő a következő nem várt idejéig nem mutatja.
(A tied egyébként magasnak számít :o)
Szorítok!
4/7 anonim válasza:
36,4 az alaphőm és 37,2 alá nem ment.
5/7 anonim válasza:
36,9 volt a legmagasabb,és 36,5 volt az alaphőm
6/7 Nikolett85 válasza:
en 11hetes vagyok es 36.5 a hom miota teherbeestem, 35.9 az alaphom, semmi gond nincs a terhessegemmel hala Istennek
7/7 Bogyo110 válasza:
Szerintem ez egyéni mert nekem alapba olyan 35.2
szokott lenni amikor terhes lettem akkor 35.8 és azóta is e környéken mozog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!