Az elmaradott mensi előtt megéreztétek hogy babásak lettetek?
Az első babánál igen! Vidámparkba voltam az unoka öcsimmel, és bármire felültem szédültem és hányingerem volt, de előtte egy hónappal a férjemmel is voltam és akkor nem voltam rosszul ezért el kezdett bűzleni a dolog :D
Egy 21 és egy 4 hónapos kislány anyukája :)
Én egyik este azt álmodtam, hogy a teszt pozitív lett. Másnap vettem egy ugyanolyan tesztet és valóban az volt. Minden 1héttel a nem várt előtt!
Azóta 11hónaposak a lányaim :)
Érdekes nekem nem csak igazán testi tüneteim voltak, hanem pl. nem mertem biciklivel lemenni a lejtőn, ahol előtte már nagyon sokszor végigmentem. Aztán egy aktiv kirándulós nap után (ez a nemvárt mensi előtt 2 nappal volt) olyan fáradt voltam este, hogy majd leestem a székről (azaz igazi ólmos fáradtság) Valamint összevesztem egy napon belül az anyukámmal, a férjemmel, a postán egy idegen nővel és a közjegyzővel is :))
Ja és a legjobb az volt, hogy a főnököm (!) megjegyezte pénteken, hogy olyan fura vagyok valahogy és utána kedden lett pozitiv a tesztem :) ő valahogy megérezte.
Nem gondoltam. Nagyon érzékeny lett a mellem és nem ízlett egyik kávé sem. Este nagyon fáztam pedig augusztus volt és álmos is voltam. A nem várt utáni 3. napon megijedtem, hogy valami hormonzavar, és csak azért csináltam tesztet. Mi nem is voltunk együtt a "legjobb héten".:)
31 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!