Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után mikor lettetek...

Missed ab után mikor lettetek újból babásak?

Figyelt kérdés
Hogy alakult a következő terhességetek? Mennyire tudtatok nyugodtak maradni?
2010. szept. 7. 12:55
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Biztos most minden rendben lesz veletek. Szerintem is sokat számít a pozitív hozzáállás. Engem a dokim a 6. héten látott először, majd 2 hét múlva visszarendelt UH-ra, és akkor derült ki, hogy nincs szívhang. De azt mondta, hogy köv. terhességnél az első három hónapban gyakrabban vissza fog hívni, kb. 2 hetente, ami nagyon megnyugtató már előre is. Nekem szerencsém van a dokimmal, mert nagyon jó fej, mindenben segít, meghallgatja a véleményemet. De vannak dolgok amiben nem enged, és én maximálisan megbízom benne.

És továbbküldtek kivizsgálásokra a vetélések miatt?

2010. szept. 7. 19:45
 12/27 anonim ***** válasza:

Engem nem küldtek, bár ez következett volna ha nem esem teherbe 1 éven belül,én magam kértem volna.

Sárgatest elégtelenségre gyanakodtak ezért van az utrogestán most,de semmi biztosat nem tudtak mondani.

Kb 9és fél hetes lehetett a pici mikor megállt a szive.:(és tünetmentesen hordtam még 2 és fél hétig,őrület!!

A szövettan sem mutatott semmit,mig élek nem felejtem azokat a sorokat ,amik oda voltak írva...soha nem lett volna szabad elolvasni:(

2010. szept. 7. 20:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Úr Isten ilyen dolgokat nekünk leendő anyáknak megélni, én 6 hetes voltam mikor megmondta a doki h, a petezsákom el van nyúlva és nem lát benne semmilyen kezdeményt, szívhangra. ezt pénteken közöltök velem. de előte egy hete csütörtökön elkezdtem vérezni bementem a korházban ahol meg uh-zot a doki és mondta meg van még a terhességem, ennek nagyon örültem elkezdtek gyógyszerezni, majd csökkent a vérzés, barnásá vált, de az volt a szerencsém h nem görcsöltem, na de jött a szombat aug. 28-a, amikor is ismét véreztem a doki megvizsgált és azt mondta ugy néz ki elindult a vetélés, de meg nem uh-ot volna, nekem ez volt furcsa, na de én mondtam nem maradok ott nem csinálnak semmit, én igy itéltem meg és elmentem egy magánrendelőben ahol nagyon rendes volt a doki /tehát saját felelőségemre elhagytam a korházat/ megvizsgált uh-val és mondta mivel van egy hematoma a petezsák mögött igy 30-40% esély van rá h megmarad a terhesség, hát én nekem az nagyon sok volt itt mondom nem lesz semmi baj de azért befeküdtünk megint egy másik korházba, ott megfigyelés alatt voltam, el is mult a vérzésem hétfőre, bizakodtunk, de csütürtökön megkaptam a hideg zuhanyt ott mondta meg elöször a dokim h mi van, majd azt javasolta h megnéz még másnap a kollégájával. így is történt ezt meg már elmeséltem utána mi volt. ne haragudj h nekem is hosszú volt, de szerintem minél több történet több infó, tapasztalat megosztás. eslő baba, 24 vagyok.
2010. szept. 8. 08:23
 14/27 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. És a szövettani eredményt te megkaptad? Nekem csak telefonon mondta el a dokim, hogy természetesen nem derült ki semmi, ami okozhatta. Azt is mondta, hogy a köv.-nél biztos minden rendben lesz. Hát nagyon remélem, hogy igaza lesz. Bárcsak már ott tartanánk :-))))
 15/27 anonim ***** válasza:
jah bocs 15:46-os voltam.
 16/27 anonim ***** válasza:
Szia! Tegnap 14:00-kor írtam Neked. Olvashattad itt, hogy van, akinél sokadik vetélés után jön csak a baba (a most 8 hetes kismaminak négy vetélés után nagyon drukkolok, hogy ezúttal TÉNYLEG minden rendben legyen, és üzenem ezúton, hogy ugyan nekem "csak" 1 missed ab-om volt, de a mostani terhességemnél szintén azt éreztem, amit Te, hogy minden olyan teljesen más. És így is van!). Szóval a lényeg, hogy azért ez ritka, vagy legalábbis jóval ritkább, mint az, hogy a második terhességnél minden rendben lesz. Én anno megkérdeztem, hogy akkor most milyen esélyeim is vannak, és több doki is azt mondta, hogy ugyanolyan, mintha az egész nem is lett volna. Nekem az segített még sokat, hogy belegondoltam, én magam, akár nagy dolgokban is, hányszor gondolom meg magam. Akkor annak a léleknek, aki úgy döntött, elindul hozzánk, de útközben meggondolta magát, nincs erre ugyanolyan joga? Én hiszem, hogy van már bizonyos mértékű szabad akarat ekkor is, és ha Ő nem látta elérkezettnek az időt arra, hogy megszülessen, akkor ezt a döntést nekem illik tiszteletben tartanom. Így egy kicsi könnyebb volt. Mindenkinek, aki hasonlót átélt azt kívánom, hogy találja meg a békéjét, na meg persze mielőbbi babázást! 20 hetes pocis, aki sosem felejti el az előző "babáját", de nem fájdalommal, hanem szeretettel és elfogadással gondol rá.
2010. szept. 8. 08:48
 17/27 A kérdező kommentje:
Annyira szomorú, hogy ennyien átestünk ezen. Viszont én úgy látom, hogy jobb, ha kiadjuk magunkból amit érzünk, talán utána könnyebb egy kicsit. Annak nagyon örülök, hogy rendben vagytok a köv. terhességnél, és pozitívan álltok mindenhez.
2010. szept. 8. 10:30
 18/27 anonim ***** válasza:

Le kellett adnom a szöv.tan. leletet a háziorvosnak valamiért,nem tudom.

Szóval nagyon nem akarták ide adni,az orvos mondta,h oké ideadják,jogom van hozzá csak ne olvassam el...nem nekem való ,ami benne van írva...igaza volt!

Mert annyira kerestem az okokat,annyira akartam tudni,hogy mi történt,miért történt.

Persze,nem volt elég nekem,amit az orvos elmondott.

Megakartam győződni róla én is..elolvastam a háziorvosom várótermében,sokkoló volt ...nyugtatót akartak belém injekciózni,mert nem birtam abbahagyni a zokogást...jobb ha senki nem olvassa el,neked is jobb hidd el.

Még mindig fáj,nagyon!

2010. szept. 8. 14:03
 19/27 A kérdező kommentje:
Biztos borzasztó lehetett. Nekem már az is az volt, amit a zárójelentésre írtak: petezsákban életjelenséget nem mutató embrió található. Iszonyatosan fájt nekem is, talán az idő jót tett. Igaz, hogy múlt hétvégén kicsit kiborultam megint, de utána megnyugodtam. Most újult erővel nézek előre. Bízom benne, hogy nekünk is összejön hamarosan :-))))
2010. szept. 8. 15:08
 20/27 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:) Nekem 18 évesen aztmondták nem lesz egy gyermekem sem,elkeserdetem nagyon.A párommal,megbeszéltük nem védekezünk úgy sem lesz baba,ha meg csoda történik hát történjen.Férjhez mentem és kiderült már 12 hetes terhes voltam:):):) a CSODA /most 19 éves/ megtörtént! Akartunk még egy babaát 11 év múlva terhes lettem ,nagy volt a boldogság ...12hetesen elhalt magzatot találtak az UH-n...na akkor lemondtam végleg a 2.babáról,a dokim aztmondta most leszek terhes,persze nem hittem neki. 5 hónap múlva 4 hetes ikermagzatokat találtak az UH-n ,5hetesen bevéreztem,egy baba túlélte, 2x is megtörtént a CSODA/ most 8éves/. Már nem törödtem azzal hogy nem lehetek terhes hisz volt 2 gyermekem,amikor...3x is CSODA /most 3 éves/ történt.:)

Csak azért írtam ezt neked ,hogy talán nem az a legjobb ha "görcsölsz"azon hogy babád legyen,én 11évig ezen szenvedtem és lám mikor lemondtam róla akkor jött.Foglald el magad ,semmiképp ne időzítsetek "akcióakat":) nem kell,amikor a baba úgy érzi minden rendben...jön.Tarts ki és ne stressselj ,akkor nem jön! Lesz gyeremeked hidd el ha semmi szervi bajotok nincs...adj időt magatoknak és türelmet és ne sóvárogj más babájáért,én tanultam belőle... Most 40éves vagyok és szülőire járok suliba ,oviba,igaz én már leköttettem magam,szeretném a 3 gyeremekem felnevelni nyugdíj előtt:):):) Sok sikert ,kitartást kívánok!!!:)

2010. szept. 10. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!