Missed ab után mikor lettetek újból babásak?
Biztos most minden rendben lesz veletek. Szerintem is sokat számít a pozitív hozzáállás. Engem a dokim a 6. héten látott először, majd 2 hét múlva visszarendelt UH-ra, és akkor derült ki, hogy nincs szívhang. De azt mondta, hogy köv. terhességnél az első három hónapban gyakrabban vissza fog hívni, kb. 2 hetente, ami nagyon megnyugtató már előre is. Nekem szerencsém van a dokimmal, mert nagyon jó fej, mindenben segít, meghallgatja a véleményemet. De vannak dolgok amiben nem enged, és én maximálisan megbízom benne.
És továbbküldtek kivizsgálásokra a vetélések miatt?
Engem nem küldtek, bár ez következett volna ha nem esem teherbe 1 éven belül,én magam kértem volna.
Sárgatest elégtelenségre gyanakodtak ezért van az utrogestán most,de semmi biztosat nem tudtak mondani.
Kb 9és fél hetes lehetett a pici mikor megállt a szive.:(és tünetmentesen hordtam még 2 és fél hétig,őrület!!
A szövettan sem mutatott semmit,mig élek nem felejtem azokat a sorokat ,amik oda voltak írva...soha nem lett volna szabad elolvasni:(
Le kellett adnom a szöv.tan. leletet a háziorvosnak valamiért,nem tudom.
Szóval nagyon nem akarták ide adni,az orvos mondta,h oké ideadják,jogom van hozzá csak ne olvassam el...nem nekem való ,ami benne van írva...igaza volt!
Mert annyira kerestem az okokat,annyira akartam tudni,hogy mi történt,miért történt.
Persze,nem volt elég nekem,amit az orvos elmondott.
Megakartam győződni róla én is..elolvastam a háziorvosom várótermében,sokkoló volt ...nyugtatót akartak belém injekciózni,mert nem birtam abbahagyni a zokogást...jobb ha senki nem olvassa el,neked is jobb hidd el.
Még mindig fáj,nagyon!
Első válaszoló vagyok:) Nekem 18 évesen aztmondták nem lesz egy gyermekem sem,elkeserdetem nagyon.A párommal,megbeszéltük nem védekezünk úgy sem lesz baba,ha meg csoda történik hát történjen.Férjhez mentem és kiderült már 12 hetes terhes voltam:):):) a CSODA /most 19 éves/ megtörtént! Akartunk még egy babaát 11 év múlva terhes lettem ,nagy volt a boldogság ...12hetesen elhalt magzatot találtak az UH-n...na akkor lemondtam végleg a 2.babáról,a dokim aztmondta most leszek terhes,persze nem hittem neki. 5 hónap múlva 4 hetes ikermagzatokat találtak az UH-n ,5hetesen bevéreztem,egy baba túlélte, 2x is megtörtént a CSODA/ most 8éves/. Már nem törödtem azzal hogy nem lehetek terhes hisz volt 2 gyermekem,amikor...3x is CSODA /most 3 éves/ történt.:)
Csak azért írtam ezt neked ,hogy talán nem az a legjobb ha "görcsölsz"azon hogy babád legyen,én 11évig ezen szenvedtem és lám mikor lemondtam róla akkor jött.Foglald el magad ,semmiképp ne időzítsetek "akcióakat":) nem kell,amikor a baba úgy érzi minden rendben...jön.Tarts ki és ne stressselj ,akkor nem jön! Lesz gyeremeked hidd el ha semmi szervi bajotok nincs...adj időt magatoknak és türelmet és ne sóvárogj más babájáért,én tanultam belőle... Most 40éves vagyok és szülőire járok suliba ,oviba,igaz én már leköttettem magam,szeretném a 3 gyeremekem felnevelni nyugdíj előtt:):):) Sok sikert ,kitartást kívánok!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!