Apaság megállapítás terhesség alatt?
Adott egy több éve se veled se nélküled párkapcsolat, a párommal több éve próbálkozunk a babaprojekttel,sikertelenül... 2 éve abszolút nem nevezném próbálkozásnak egyik együttlétünket sem, ettől függetlenül a befejezés sokszor bennem történt védekezés nélkül, na most a párommal piszkosul összevesztünk egyik alkalom után és azt mondtam komolyan befejeztem vele, pár
nap múlva úgy alakult,hogy megismertem egy külföldi srácot sokat találkoztunk,majd eljutottunk odáig , hogy lefeküdtünk mivel sürgősen el kellett menjek így ő "nem végzett".... rá pár nap múlva az exem is megkeresett mi volna ha... természetesen,mivel egyből feltámadtak az érzések, igent mondtam és hát együtt voltunk megint....1 hónap múlva kiderült hogy terhes vagyok.... lesokkolódtam,de tudtam megtartom bárhogy is legyen, viszont őszinte voltam párommal, elmondtam neki a kilengésemet. Viszont engem egyre inkább foglalkoztat, hogy mig bennem van a gyermek hogy lehetne apasági vizsgalatot indítványozni a külföldi sráccal szemben,mivel sajnos tartok attól, hogy nem -szerelem gyümölcs lett- .... hova kellene menjek, egyáltalán elő keríthető-e a srác?
Nem vagyok abortusz ellenes abban az esetben, ha anyukának nincsen semmije, se anyagi, se fizikai, se családi, se megfelelő érzelmi háttér tekintetében. Akkor egyetértek abban, hogy ennek a babának (sajnos) nem kellene megszületnie.
A pasikat szerintem tök felesleges idekeverni. Nem tök mindegy? Valószínű egyik sem marad vele (jobban is jár a kérdező, ha így lesz), így kár is szót ejteni róla. Viszont ettől függővé tenni a baba megtartását is agyament dolog.
Egyedül miért ne lehetne bevállalni egy gyerkőcöt függetlenül attól, hogy ki az apja, ha amúgy egy nőnek minden háttere adott hozzá? Attól, hogy nem feltétlenül úgy fogant, ahogy az a nagykönyvben megvan írva, még felnőhet a feladathoz egy nő idő közben.
39 voltam
Tudod mit? Felesleges ezen össze veszni.
Ha szerinted nem az szerintem akkor is hülyeség megtartani,és ezen egy szent beszéd sem fog változtatni.
Gyereket olyan vállaljon akár egyedül is aki nem csak anyagilag,de fejben is képes felelősséget vállalni egy gyerekért.Innen,ezekből az információkból egyetlen biztos dolog van: egyik szülő jelölt se alkalmas erre.
Ha szerinted igen,az engem amúgy bocsi,de rohadtul nem érdekel,nem én fogom se megtartani,se elvetetni,nem velem kell elhitetned hogy most ez jó-e nekik vagy sem.(nem..):D
Szerintem én nem veszekedtem, csak elmondtam a véleményem. Meggyőzni nem akarlak semmiről.
Szerintem a kérdező elég kevésszer nyilvánult meg ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket lehessen levonni az értelmi szintjéről, a hátteréről és az agyi képességeiről. Szar döntéseket hozott és hülye hogy hisz abban, hogy bármelyik "apukára" is számíthat még. Ennyi. Ettől még NEKEM nem egyértelmű, hogy egyedül nem lenne képes az anyaságra. Ezt majd ő eldönti. Nálam csak az verte a biztit, ahogy kijelentetted, hogy kotródjon abortuszra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Itt a "pasi" szemszögéből a dolog. Mondtam, hogy kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!