Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apaság megállapítás terhesség...

Apaság megállapítás terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Adott egy több éve se veled se nélküled párkapcsolat, a párommal több éve próbálkozunk a babaprojekttel,sikertelenül... 2 éve abszolút nem nevezném próbálkozásnak egyik együttlétünket sem, ettől függetlenül a befejezés sokszor bennem történt védekezés nélkül, na most a párommal piszkosul összevesztünk egyik alkalom után és azt mondtam komolyan befejeztem vele, pár

nap múlva úgy alakult,hogy megismertem egy külföldi srácot sokat találkoztunk,majd eljutottunk odáig , hogy lefeküdtünk mivel sürgősen el kellett menjek így ő "nem végzett".... rá pár nap múlva az exem is megkeresett mi volna ha... természetesen,mivel egyből feltámadtak az érzések, igent mondtam és hát együtt voltunk megint....1 hónap múlva kiderült hogy terhes vagyok.... lesokkolódtam,de tudtam megtartom bárhogy is legyen, viszont őszinte voltam párommal, elmondtam neki a kilengésemet. Viszont engem egyre inkább foglalkoztat, hogy mig bennem van a gyermek hogy lehetne apasági vizsgalatot indítványozni a külföldi sráccal szemben,mivel sajnos tartok attól, hogy nem -szerelem gyümölcs lett- .... hova kellene menjek, egyáltalán elő keríthető-e a srác?

2021. dec. 19. 10:29
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
93%

Végére értél a Tanár c. sorozatnak és színeztél rajta még egy kicsit?

Ha meg vagy akkora barom, hogy ez nem kamu, akkor sehogy se tartsd meg azt a gyereket, szabadulj meg mindkét pasitól végleg, aztán csak akkor csinálj gyereket, ha benő a fejed lágya

2021. dec. 19. 10:50
 12/45 anonim ***** válasza:
93%
Mostanában minden hétre jut egy ilyen kérdés. Szerintem ugyanaz írja mindegyiket, kamu.
2021. dec. 19. 10:52
 13/45 anonim ***** válasza:
89%

Igen, minden héten van egy ilyen sztori. Nem tudja ki az apa, hogyan lehetne kideríteni, stb...unalmas kamu kérdések. Hogy lehet ennyire unatkozni?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2021. dec. 19. 11:02
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt csak 690ezer.

Egyébként ha úgyis megtartod, megvárjátok amíg megszületik és utána jóval olcsóbb. [link]

Vércsoport alapján is ki lehet logikázni bizonyos esetekben, ki az apa.

[link]

2021. dec. 19. 11:08
 15/45 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon komolyan mondom, hogy legelőször egy HIV-tesztet csináltass.
2021. dec. 19. 11:18
 16/45 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok, tulajdonkeppen mikor teret adtam masnak, semmilyen kapcsolatban nem voltam a parommal... se beszelgetes,se iras,se semmi,nem gondoltam valaha meg beszelunk vagy keres, ha vegig gondoljatok ilyen esetben evekig begubozva sirdogalnom kellett volna, mintsem igenis ha ugy adodik megprobalni sanszot adni masnak es magamnak h igazan boldog lehessek?! En nem tettem fel semmikor ilyen kerdest, lattam a linkeket h biztos en o vagyok ,de nem :) illetve akik azt allitjak h fuvel faval csinalom, meg k.rva vagyok stb, az kicsit gondolkozzon el a valaszan, nekem is egyszerubb azt mondani a valaszotokra h s.ggfejek vagytok :)
2021. dec. 19. 11:31
 17/45 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne te seg.gfejezz le másokat, amikor te nem tudod, ki a gyereked apja.😉
2021. dec. 19. 11:47
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

Oké kérdező, akkor most elgondolkodom a válaszomon:

Adott egy 30 éves "felnőtt nő", akinek van egy "komoly" párkapcsolata, ami saját bevallása szerint se veled, se nélküled dolog. Ennek ellenére (!) "több éve próbálkoznak a babaprojekttel". Vagyis a szar kapcsolatuk ellenére próbálkoznak is meg nem is. Mindenesetre védekezés nélkül dugnak mint a nyulak, amiről ugyebár felnőtt ember tudja, milyen kockázatokkal jár. Aztán ez a "komoly felnőtt nő" egy veszekedés után kilép a "komoly párkapcsolatából".

Pár nap múlva (!) megismerkedik egy külföldről érkező vadidegennel, akivel a "komoly felnőtt nő" sokat találkozik és _védekezés nélkül szexel_ - aminek a kockázataival ugyebár "komoly felnőtt nőként" teljes mértékig tisztában van. Pár nap múlva "komoly felnőtt nő" életében újra felbukkan előző "komoly" párkapcsolatából az ex, akinek láttán "természetesen egyből feltámadtak az érzések" (? te magad írtad, hogy egy sz@r se veled, se nélküled kapcsolat volt, amiből egy perc alatt ki tudtál lépni és pattanni belőle egy vadidegen ágyába dugni mint a vadak, de mindegy...) szóval jött a nagy lamúr és tadamm, egy hónap múlva láss csodát, a fél város védekezés nélküli végigkefélése után "komoly felnőtt nő" terhes lett...

Erre "komoly, felnőtt, megfontolt nő" első gondolata az, hogy jó volna ezt szerencsétlen külföldi pasin leverni, aki még csak bele sem lőtte a tárat.

Most komolyan nem esik le magadtól, hogy mekkora éretlen, felelőtlen kretén vagy?

2021. dec. 19. 11:56
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
18-as tökéletesen összefoglalta👌
2021. dec. 19. 12:02
 20/45 anonim ***** válasza:
91%

Lol.. Nem azzal van a baj, hogy te tered akartál adni másnak, hanem, hogy ezt egy évekig tartó kapcsolat után rögtön tetted..

ha ennyire könnyen szét teszed a lábad, nem olyan nagy az a szerelem.

Ilyen kapcsolatra meg nem vállalnék gyereket.

2021. dec. 19. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!