Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apaság megállapítás terhesség...

Apaság megállapítás terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Adott egy több éve se veled se nélküled párkapcsolat, a párommal több éve próbálkozunk a babaprojekttel,sikertelenül... 2 éve abszolút nem nevezném próbálkozásnak egyik együttlétünket sem, ettől függetlenül a befejezés sokszor bennem történt védekezés nélkül, na most a párommal piszkosul összevesztünk egyik alkalom után és azt mondtam komolyan befejeztem vele, pár

nap múlva úgy alakult,hogy megismertem egy külföldi srácot sokat találkoztunk,majd eljutottunk odáig , hogy lefeküdtünk mivel sürgősen el kellett menjek így ő "nem végzett".... rá pár nap múlva az exem is megkeresett mi volna ha... természetesen,mivel egyből feltámadtak az érzések, igent mondtam és hát együtt voltunk megint....1 hónap múlva kiderült hogy terhes vagyok.... lesokkolódtam,de tudtam megtartom bárhogy is legyen, viszont őszinte voltam párommal, elmondtam neki a kilengésemet. Viszont engem egyre inkább foglalkoztat, hogy mig bennem van a gyermek hogy lehetne apasági vizsgalatot indítványozni a külföldi sráccal szemben,mivel sajnos tartok attól, hogy nem -szerelem gyümölcs lett- .... hova kellene menjek, egyáltalán elő keríthető-e a srác?

2021. dec. 19. 10:29
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
30# elég azzal csináltatni aki itt van. Ha nem ő,akkor a másik. Ha ő ,akkor a nem a másik. Hű de bonyolult igaz?!
2021. dec. 20. 12:02
 32/45 anonim ***** válasza:
0%
30# vagyok. Igen 31-es bonyolult a kérdező története, itt az oldalon hány ilyen kérdést olvasunk.
2021. dec. 20. 12:20
 33/45 anonim ***** válasza:
88%
32 # Szerintem ez csak neked volt bonyolult és nem árt elolvasni a kommenteket
2021. dec. 20. 12:25
 34/45 anonim ***** válasza:
86%

Mi bonyolult van ebbe? Össze vesztek,pár nap múlva megdugatta magát valakivel,és mivel újra össze jött az előző pasival fél,hogy nem tőle van a gyerek.

Igazából ígyse-úgyse kellene megtartani azt a szegény gyereket egy ilyen jelentéktelen hulladék kapcsolatra és két ilyen gyerekes felnőttre.Ilyen felelőtlen anyára végképp nem..

Amúgy meg minek kellene 2 pasival is tesztelni? Amelyik kéznél van azt kell vinni,és ha nem ő az akkor kizárásos alapon a másik..

De akkor se értem minek keresné azt a srácot,jó eséllyel egymás teljes nevét se tudják,felhívni azzal,hogy b*szki terhes lettem tőled szül egy olyan választ,hogy jó tartsd meg ha akarod saját felelősségre,ha nem akkor vetesd el.Mi mást mondhatna,mint egy rossz romcsi filmben szaladjon Magyarországra és vegye feleségül? Vagy netán megtartják de követelmények még gyerek tartást is egy kitudja hol élő csávótól? Nem,elég letagadnia hogy veled volt és elutasítani a vizsgálatot,innentől minden a kérdező baja lesz.(meg szegény gyereké,az ilyen kölyköket úgy sajnálom.bele születik egy "nem is tudtam biztosra hogy az apád az apád-e" kezdetű történetbe,egy viharos kapcsolatba,meg egy buta és felelőtlen nő karjaiba aki talán normálisan el se tudja lázni,a felnevelésről és példa mutatásról..)

Szánalmas történet vége.

2021. dec. 20. 12:48
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Akkor van baj, ha esetleg még mással is együtt volt. Akkor tényleg nem elég egy teszt.
2021. dec. 20. 13:05
 36/45 anonim ***** válasza:
71%

30-as odakommentelte ugyan ezt egy másik kérdéshez is😄 kicsit zavar van a fejben

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2021. dec. 20. 13:10
 37/45 anonim ***** válasza:
23%
Kívánom neked, hogy kiderüljön kié a baba. Sok sikert és sok boldogságot!
2021. dec. 20. 13:52
 38/45 anonim ***** válasza:
87%

De amúgy nem értem ezt a mentalitást se,mi az hogy ha a mostani pasié akkor megtartod amúgy meg (gondolom) nem?

Ha egy kapcsolatban gondot okoz az,hogy megmond kié a gyerek akkor oda nem való gyerek,mindkét esetben rohadt gyorsan kotornod kellene elvetetni.Hát milyen családi háttere lesz annak a gyereknek így?

2021. dec. 20. 14:00
 39/45 anonim ***** válasza:
1%

38# Alapvetően az érveiddel egyetértek, az elvvel nem. Ha egyébként az anya képes egyedül felnevelni és jó körülményeket biztosítani a gyerek számára, akkor a végkifejlet (hogy kié a gyerek) teljesen mindegy. Attól hogy ő olyan életet él(t) amilyet, még lehet belőle jó anya némi "önvizsgálat" mellett.

Nem az a magzat tehet arról, hogy az történt ami. Ha anyuka magába szállna, akkor szó sincs arról, hogy azonnal "kotornia kellene elvetetni".

2021. dec. 20. 14:24
 40/45 anonim ***** válasza:
87%

Te az abortusszal nem értesz egyet,nem az elvekkel.De ebben a helyzetben semmi keresnivalója az elveidnek se.Nem elvi kérdés ez most,szerinted bármelyik szituációba is egészséges lenne azt a gyereket megszülni? Ráadásul ilyen felelőtlen anya mellé? Nem lesz tőle pikk-pakk előre látó és megfontoltabb,csak kibújik belőle egy gyerek.

1.Lehetőség: külföldi pasié a gyerek.Ha nem is megy abortuszra akkor se hiszem,hogy jó ötlet megtartania.(de úgyis menne,ha minden hülyeség miatt szét mennek gondolod,hogy a pasi is vele marad más kölykével? Ha igen akkor se nevelgetné más gyerekét.ha igen akkor is túl gyenge a kapcsolatuk egy gyerekhez 100x is össze vesznének azon,hogy hol a sajátjaként nevelgeti,hol meg felhozza hogy más spermája ért célba hamarabb...minden út oda vezet,hogy ők baba projekt ide vagy oda NEM alkalmasak arra,hogy szülők legyenek.Egy családban nincs az,hogy össze vesztünk és megyek kúrok egyet rá gyurikával a szomszédból egy hét múlva..Gumi minden nélkül ráadásul.)

2.A pasié a gyerek és együtt maradnak,de a családi háttér még mindig nem jó.Nem egészséges az,hogy hol van apád hol elküldték a szülők egymást melegebb éghajlatra.(és netalán apa is ez alatt keres magának vigaszt a sajgó..farkára.)

3.Egyedül marad és megtartja tök mindegy ki gyereke.Mire? Minek? Miért tenné?

El se képzeld ezt,az utolsó ki van zárva,futna a mostani pasi után,hogy már nem terhes mástól vagy meg fogják tartani,ha az ő gyereke.

De az sem jó,nem állnak rá készen és kész,nem értem minek kellene megszülnie egy olyan gyereket akinek problémái lennének otthon és gondok vannak már a fogantatása körül is..:D

Abortusz ellenesnek lenni nem minden helyzetben szabad.Valakit csak megmentenél vele..

2021. dec. 20. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!