Budapesten ajánlanátok nőgyógyászt első uh-hoz
terhesség megállapításra?(7.hét)
Figyelt kérdés
Olyan orvoat szeretnék akinek komoly gépe van. Hátha már szívhang is lesz. Néztem a Czeizelt, Rózsakertet, Duna medicalt, 30-40korul van egy ultrahang. Nem voltam képbe ezzel. Minden normális dokinál ennyi pesten?
Már bocs, de egy terhességmegállapító vizsgálatra mér a legbénább doki is képes, a 7. héten meg szar géppel is lennie kellene szívhangnak, de ha nem, akkor mész egy hét múlva újra.
Felesleges erre 30-40 ezret kidobni, mikor az sztk-ban megcsinálják ingyen. Majd a genetikai ultrahangokra lesz értelme olyan helyre menni, ahol jó a gép, nem terhességmegállapításra. De persze azt csinálsz, amit akarsz...
2021. ápr. 5. 21:26
2/13 anonim válasza:
Dr Kisfalvi Istvan
2021. ápr. 6. 02:12
3/13 anonim válasza:
De Merkely Petra vagy DrCseh Erika, mindketten 22.000 Ft-ért végeznek vizsgálatot + terhes gondozást is később.
De itt is 20ezer. Ami még mindig jónak számít egyébként.
2021. jún. 1. 12:39
8/13 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Én most 11.000 ft fizetek. Utoljára 3 hete voltam. A terhesseg megallapitasanal is ennyit kértek ( uh is volt) és azóta a terhes gondozasokon is.
2021. jún. 1. 13:43
9/13 anonim válasza:
Bocsi még annyi hogy most csutortokon megyek, nem hiszem h arat emeltek volna, de szivesen megírom mennyi volt majd.
2021. jún. 1. 13:45
10/13 anonim válasza:
Szia Kedves Utolsó! Köszönöm, hogy megírtad, meg azt is, hogy változik-e esetleg az ár! Akkor a link jó? Melyik orvoshoz jársz? Egyébként is elégedett vagy? Terhesség megállapításakor voltál ott először? Hasi uh-t csináltak? Rákszűrést vagy mást még csináltak akkor? Ez a 11 ezer most még itt vidéki viszonylatban is nagyon jónak számít, de az is sokat jelent, hogy jó legyen az ellátás. Ha már magánba kényszerül valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!