Apaság megállapítás terhesség alatt?
Adott egy több éve se veled se nélküled párkapcsolat, a párommal több éve próbálkozunk a babaprojekttel,sikertelenül... 2 éve abszolút nem nevezném próbálkozásnak egyik együttlétünket sem, ettől függetlenül a befejezés sokszor bennem történt védekezés nélkül, na most a párommal piszkosul összevesztünk egyik alkalom után és azt mondtam komolyan befejeztem vele, pár
nap múlva úgy alakult,hogy megismertem egy külföldi srácot sokat találkoztunk,majd eljutottunk odáig , hogy lefeküdtünk mivel sürgősen el kellett menjek így ő "nem végzett".... rá pár nap múlva az exem is megkeresett mi volna ha... természetesen,mivel egyből feltámadtak az érzések, igent mondtam és hát együtt voltunk megint....1 hónap múlva kiderült hogy terhes vagyok.... lesokkolódtam,de tudtam megtartom bárhogy is legyen, viszont őszinte voltam párommal, elmondtam neki a kilengésemet. Viszont engem egyre inkább foglalkoztat, hogy mig bennem van a gyermek hogy lehetne apasági vizsgalatot indítványozni a külföldi sráccal szemben,mivel sajnos tartok attól, hogy nem -szerelem gyümölcs lett- .... hova kellene menjek, egyáltalán elő keríthető-e a srác?
Mi vagyunk a seggfejek? Már ne haragudj te ócska. Az eszedbe sem jutott ,hogy az itthoni fasziddal csináltasd meg?
2: ha ,,nem végzett" akkor mifasz?
Gondolkozol is írás közben, vagy csak ribbanc módjára rakódnak össze a szavak?
2 kérdés fogalmazódott meg bennem:
Milye van annak a külföldi férfinak,hogy kifejezetten őt akarod előcibálni,a mostani helyett aki ott van melletted?
Hova volt olyan sietős,hogy a dugás kellős közepén ott kellett hagynod a palit befejezés nélkül? 😅🤣
13-as válaszoló második linkjében feltett kérdés az enyém. Az első nem.
Lehet várandósság alatt is apasági tesztet csináltatni, kérdés, hogy neked megér-e ez az információ több százezer forintot. A külföldi srácot valószínű nem fogod elővenni az apaság miatt, így javaslom koncentrálj a párodra. Ha a teszten kiderül, hogy nem tőle van, akkor egyértelmű.
18
Köszi
Köszi magamnak is, hogy elolvastam és nem kellett a hasonló válaszom megírásával az időt töltenem🤭
És amúgy azt az idegen srácot miért hagytad védekezés nélkül ott tevékenykedni?
Egyébként a külföldi sráctól akkor kéne minta, ha nem a párodé. Előbb próbáld meg vele az apasági tesztet. Bár, ha vele évekig semmi, akkor az meg tök vicces lenne, ha más meg egyből betalál.
Szóval te úgy akartál sanszot adni magadnak egy új kapcsolatra,hogy lefeküdtél védekezés nélkül az első jött-mentel (ráadásul szakítás után pár napról és nem is pár hétről van szó..) és ráadásul az egy külföldi volt aki nem is itt lakik?
Ha nem 'végeztetek' akkor előváladék esetleg lehet a ludas,de nem hiszem.Alighanem a "se veled se nélküled" gyerektől van.
De most válaszolj őszintén és átgondoltan egy kib*szott pillanat erejéig.
..minek nektek baba projekt még gyerek csinálás (egyáltalán gyerek..),ha egyszer hol együtt vagytok és minden happy hol pedig külön mentek akár a legkisebb akár a legkomolyabb indokkal?
Gyerekkel gondolod,hogy ez másképp lenne? Még több lenne a feszültség,a stressz,a vitára való indok és ezt a gyerek szívná meg első sorban.
Te hol egyedülálló anya lennél,hol lenne apja a gyereknek,semmi nem változik egy kapcsolatban ilyen szempontból csak mert kipottyan egy poronty.Jó esetben az első pár hétben mindenki össze szorítja a farpofáit és próbál normálisan viselkedni,hogy fenntartsátok az idilli f*sza családi képet a rokonok előtt,de aztán menne minden ugyan így.
Akkor vállaljatok gyereket,ha szeretitek majd egymást annyira,hogy egy vita ne válasszon szét titeket.
Tudod,hogy hányszor vesztünk mi már össze a párommal a 7 év alatt? De soha nem szakítottunk,nem csináltunk szünetet hogy össze vissza kefélhessünk másokkal,amikor már együtt laktunk se hagytunk ott csapot-papot és aludtunk ki tudja éppen kinél.(jó esetben csak anyádig mész nem egy másik f*szig..)
Kellett pár nap,egyszer körülbelül egy hét is mire egyáltalán 2 szónál többet váltottunk egymással.Mindenki átgondolt mindent,lenyugodtunk,vita vége és kit érdekelt hogy kinek van vagy volt igaza.Jobban szerettük egymást attól,hogy egy vita miatt szét is menjünk.
Nem is értem minek ez a felesleges dráma,havi szinten kell az nektek az együtt maradáshoz,hogy valamelyikőtök fusson a másik után és győzködjétek meg könyörögjetek a másiknak,hogy jöjjön vissza mert amúgy 2 szex közt rájöttetek,hogy egymást is szeretitek (talán)?
Nem gondolod,hogy a palid se ment dugni egyet mielőtt rád írt,hogy most már újra össze jöhetnétek,csak ő esetleg mást tud felcsinálni,ha ugyan ilyen idióta.
Ebbe az életstílusba és ebbe a gyenge kapcsolatba egy gyerek,egy család alapítás nem fér bele.Túl gyermeteg kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!