Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbe estem. Hogyan tovább?

Teherbe estem. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Kiléptem egy kapcsolatból, gyakorlatilag elhagytam az exemet a mostani páromért. Egy cikluson belül nem voltam együtt, csak egyikőjükkel. Az utolsóban az exemmel összesen csak egyetlen alkalommal, hüvelytablettával, megszakítással, peteérés után napokkal. Rendesen meg is jött utána, bár tény, hogy nem volt annyira erős.

A következő ciklusomban a jelenlegi párommal kb. 2 naponta együtt voltunk és hát igen, olykor meglehetősen felelőtlenül, ovu környékén is. Mielőtt megjött volna már furán éreztem magam, ezért két nappal azelőtt teszteltem, hogy meg kellett volna jönnie. Az egy nagyon halvány két csíkos teszt lett, majd kb. egy hét késéssel lett szemmel láthatóan is szép erős.

Én örülök a babának és a biológia ismereteim mentén teljesen megvagyok róla győződve, hogy csakis a jelenlegi páromtól lehet, de ő teljesen érthető módon bizonytalan ebben és már lassan én is kétségbe vonom a biztosságát. Azon felül, hogy majd valamikor apasági tesztet csináltatunk esetleg, szerintetek lehet bármi esélye is, hogy tényleg az előző ciklusból származna a baba?

Mielőtt megköveznétek... A jelenlegi párommal évekig együtt voltunk a múltban és azóta is közeli baráti viszonyt ápoltunk. Az exem egy 1 éves kapcsolat volt, de abszolút érezhetően kifelé tartottunk már belőle, jó ideje beláttuk, hogy nem közös az utunk, csak a kényelem tartott még össze minket, amikor jött a káposzta felmelegítés gondolata. Mielőtt bármi is történt volna én lezártam az exet, az más kérdés, hogy nyilván ennyire gyorsan nem biztos, hogy jó döntés volt ilyen agyatlanul együtt lennünk, mert életemben nem éreztem még ilyen kellemetlenül magam amellett, hogy a legnagyobb boldogság ez ami történhetett.

Sosem gondoltam, hogy valaha is ilyen kérdést fogok feltenni... Tudom, szánalmas.

2021. dec. 15. 17:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a jelenlegi párodnak keresd meg, hoyg számolják a magzat korát hetekben, rengeteg hivatalos infó van róla a netek.
2021. dec. 15. 20:22
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy 7, egy 8,és egy 11 hetes uh között nagy különbség van kinézetre is. Ha kaptál képet, az alapján egyszerű bizonyítani az igazat. Plusz ahogy mások írják, 1 hónap eltérés nem kicsi, aki azt elnézi, valószínűleg neten vette a diplomáját.
2021. dec. 15. 20:23
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a kérdés, hogy a párod mit tervez, ha esetleg nem az övé? 1% esély van talán. És ha igen?

Jó pénzért szülés előtt is kideríthető. Szülés után megfizethető (szerintem), bár nem hivatalos, de 100% biztos választ ad.

2021. dec. 15. 20:43
 24/26 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem csak azért bizonytalankodik, mert annyira nem örül ő ennek. Tök érthető. Pedig akárhogy is számolod, az övé.
2021. dec. 15. 21:16
 25/26 anonim ***** válasza:
19%
A terhesség alatti apaság töb százezer forint nem tudom, hogy neked meg éri-e. Nagyon nehéz helyzetben van, de ez nem védekezés 1 magyar és 1 külföldi pasival rossz dolog. Nagyon apasági alá mind kettő pasit kellene, mert bármelyik lehet.
2021. dec. 20. 11:51
 26/26 anonim ***** válasza:
88%
25-ös, már hétfő délelőtt be vagy b.szva? Kicsit félrement a válaszod.
2021. dec. 20. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!