Szeretője lettem egy foglalt férfinek és teherbe estem tőle, hogyan tovább?
Nagyon szerelmes lettem és most hogy babát várok attól a férfitől akit tiszta szívemből szeretek..
viszont komoly kapcsolata van és külföldön él,nemtudom hogy reagál ha megtudja a hírt.
Attól félek nem lesz a gyerekemnek apja és egyedül kell felnevelnem..
nagyon jó anyagi körülményekben él,lehet abortuszra akarna vinni de azt meg nem akarom,mit tegyek?
hogy érjem el hogy az enyém és a közös babánké legyen és egy család legyünk?
Sajnos arra ne számíts, hogy vállalni fogja. Itt egy hibás van a férfi.
Nem tudom miért szìdnak téged.
Hát úgy, hogy most akkor felnőtt nőként, fogod, és megszülöd a gyereket, felneveled egyedül, és nem kapálózol olyan szekér után, ami nem vesz fel.
Ha gyerek nélkül nem kellettél a nős kanodnak, nehogy azt hidd, hogy gyerekkel kelleni fogsz. Ráadásul ha ő külföldön él és dolgozik, akkor arra is jóformán nulla az esélyed, hogy bírósági úton be tudj hajtani rajta valamennyi gyerektartást. Ha akar, úgy eltűnik a hatóságok elől, mint a sicc. Te meg pereskedhetsz, fizetve az összes költséget.
Vagyis ha megtartod, akkor valóban nem lesz apja se a gyereknek, és úgy tedd, hogy teljes mértékben egyedül fogod nevelni, egy zoknira ne számíts ilyen férfitól!
Az életben nem lesz a "tiéd és a babáé", elvégre most sem a tiéd, csak megkefélt téged. Az egy dolog, hogy te mit érzel, de nyugodj bele, hogy neki te nem jelentettél semmit egy jó numeránál.
Mindenkinek jobb lenne, ha végiggondolnád ezt még egyszer, hogy ilyen körülmények közt meg akarod-e tartani. Egy életen át fogod viselni a bélyegét, hogy nős férfitól szültél "zabigyereket", és ez a későbbi pártalálási esélyeid is erősen lecsökkenti a nullára. Ez tipikusan az az eset tényleg, mikor az "alfahímnek szétteszed a lábad, szülsz tőle egy besikerült gyereket, aztán kétségbeesetten keresel neki eltartót".
Munkalehetőségekről, családi támogatásról már nem is beszélek...
Jó meg szép,hogy ilyen szerelmes vagy,de hülyének azért nem kellene lenni....
Gondolod,a pasid könnyekig meghatódik,hogy terhes vagy?? Sztem nem. Amúgy marha jófej csávó lehet az,aki "lehet abortuszra akarna vinni"!
A félelmeid pedig alaposak,nem lesz apja és egyedül fogod felnevelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!