Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős fejfájásra valami tipp?

Erős fejfájásra valami tipp?

Figyelt kérdés
Panadol nem segít. Ismerősöm levendula teát ajánlott, de az se segít. Heti legalább kétszer borzasztóan fáj a fejem.

2021. dec. 14. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

Be lehet venni, csak a hatóanyaga miatt erősen nem ajánlott. :)

Egyébként az nőgyógyászom azt mondta, ha nagyon szenvedek, vegyek be nyugodtan egy szem algoflexet, nem lesz tőle gond, viszont nekem az a tapasztalatom, hogyha a para nem hat, akkor az ibu sem, úgyhogy teljesen felesleges kísérletezni. Paracetamolból is csak akkor veszek be inkább, ha nagyon muszáj.

Ami tanácsot kaptam még, hogy minden esetben mérjem a vérnyomásomat, ha ennyire fáj a fejem. Ha magas, akkor azonnal ügyelet tekintettel arra, hogy nekem soha az életben nem ment fel a vérnyomásom semmitől.

2021. dec. 15. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:

A 8as is Algopirint helyettesítőt írt.

Azt írtam, hogy heti rendszerességgel nem tudom, hogy lehet-e szedni.

Talán akkor beszélek az orvosommal, szülésznőmmel és az ápolókkal az osztályon, akik azt adtak.

Már arról cikkeznek, hogy ibuprofent se lehet bevenni....

Nemigen értek a gyógyszerekhez, nekem csak az Algopirin és a Flector hatott nem terhesen. Benuron, Rubophen semmit sem hatott.

Covidos kismamaként pedig Algopirint szedtem.

Sajnos van, amikor az erősebb gyógyszer kell.

De nyilván az orvosa majd eldönti.

2021. dec. 15. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Az Algoflexnek és az Algopyrinnek nem ugyanaz a hatóanyaga. Utóbbira azt mondják mehet terhesség alatt, előbbi nem.

De tényleg érdemes orvosi segítséget kérni, ne itteni vélemények alapján döntsön valaki!

2021. dec. 15. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezt jó tudni.

Két éve a kórházban Algoflex fortét adtak szülés után, a patikus viszont nem adott, amikor megtudta, hogy kinek lesz.

2021. dec. 15. 13:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kihányom a Panadolt azonnal, pedig néha borzasztó erősen fáj a fejem. De egy törölközőbe csavart jégzselét teszek rá, lefekszem aludni és úgy kibírható. Nekem ez az egy segített, pedig sokmindent próbáltam. Kitartást!
2021. dec. 15. 20:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!