Mit tegyek?Terhes lettem de nem állunk rá készen “fizikailag”…
20 éves vagyok,szedem a gyógyszert de mégis teherbeestem
4tesztet csináltam mind a 4 pozitív.
Párommal együtt vagyunk 4éve.
Nekem úgy alakult hogy a suli befejezésével 4 hónapja nincs munkám.Páromnak van állása de 200 alatt keres…
Szüleinél lakunk.A házat jövőév elejére terveztük.(van fix)
De ígyis necces.
Tudtok olyan munkát ami esetleg otthon végezhető?
Szerintetek hogy mondjuk el a szülőknek?
Kritikákat nem kérek,inkább segítséget…Sürgős lenne.
Köszönöm a sok segítséget!
Annak is aki épp nem segítséget írt:)
28-nak pedig külön köszönöm,hogy leírta az abortuszt!
Szüleimről kérdeztetek,mindkettő vállalkozó:)
Értem hogy többen írják hogy ne vetesd el, de ők magukból indulnak ki, plusz szaros pár tízezer forintos anyasági támogatást ajánlják ami csak egyszeri mintha az elég lenne gyereknevelésre.nem dolgoztál még ezért nem sok pénzt kapsz és ki tudja a gyerek nem lesz egészséges és Dévényi be viheted kezelni az is pénz.
Akkor ugye allasinterjún egyből dobják azokat akiknek semmi gyakorlatuk,de gyerekük azért van. Csak te dontheted el mit tudsz elviselni, ne idegenekre hallgass hogy megtartod-e mert ők nem ismernek téged, a párod és a háttered.
32
"Csak te dontheted el mit tudsz elviselni, ne idegenekre hallgass hogy megtartod-e mert ők nem ismernek téged, a párod és a háttered."
Ebbe te is beletartozol. Csak szólok. ;)
Elmondtam,megbeszéltük és megtartjuk.
Pár hónapig segítek a vállalkozásukban és arra kifizetnek engem,legalább addig is dolgozom.A házat pedig minél hamarabb megcsináljuk.
36
Szerintem jó döntést hoztál,ha meglátod majd a babádat,meglátod,megér minden nehézséget. Boldog babavárást,könnyű szülést és sok erőt is kívánok a kezdetekhez,de minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!