Ferfi vagy no legyen a nogyogyaszom?
Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 18:09
1/8 anonim válasza:
Szerintem ferfi, en jobban bizok az o tudasukban.
2/8 anonim válasza:
Több a pasi, így nagyobb a választék, de van aki a nőhöz ragaszkodik. Szerintem nem a neme számít, hanem hogy milyen ember, és milyen orvos. Nekem egy fiatal pasi az orvosom, és meg vagyok vele elégedve.
3/8 anonim válasza:
Én elképzelhetetlennek tartom,hogy engem nő vizsgáljon.Ha téged ez nem zavar,mindegy melyiket választod.
4/8 anonim válasza:
10 éve nő a nőgyógyászom és nála is szültem mindkét gyermekemet. Nála nyugodtabbnak éreztem magam, mint amikor egy férfi vizsgált meg. Bátran meg mertem kérdezni mindent tőle mert tudtam hogy ő is átment ezeken a dolgokon mint amin én.
5/8 anonim válasza:
Én egyszer voltam nőnél, flegma volt, meg úgy egészében véve nem tetszett a hozzáállása.
Meg furcsa volt, hogy egy nő matat a lábam között... egy pasitól ez normális :) 8na jó, csak vicceltem)
Szóval én a férfi nőgyógyászokat favorizálom, az enyém is fiatal, és meg vagyok elégedve.
6/8 A kérdező kommentje:
Eloszor no volt,terhes voltam,mire visszamentem volna hozza a laboreredmenyeimmel elveteltem.Azon a napon amikor elkezdtem verezni vasarnap volt,a mobilja le volt zarva,pedig o adta meg es biztositott rola hogy barmikor elerhetem.Ejszaka kerultem be a korhazba es egy pasi volt az ugyeletes.Nagyon kedves volt,vigasztalt es o vegeze el az egeszsegugyi kaparast.Rh.negativ vagyok,az anti D-t nem adtak meg pedig fontos lett volna(masodik terhesseg).Visszamentem a pasihoz kontrollra,azt mondta hogy a mensi utan probalkozhatok(fel ev szunetet ajanlanak veteles utan masok).Visszamentem a csajhoz,o elkuldott ezer fele vizsgalatra hogy lassuk mi volt a baj.Ezert vagyok tanacstalan.
2008. dec. 13. 19:55
7/8 anonim válasza:
Lehet, csak én vagyok így vele, de nekem sokkal fájdalmasabb, ha nő vizsgál. Komolyan, a férfi orvosok valahogy erre jobban odafigyelnek.
8/8 anonim válasza:
Így már más a kérdés. Tehát nem arra vagy kíváncsi, hogy férfi, vagy nő a jobb, hanem hogy ez a nő, vagy ez a férfi legyen-e. Hááááát, talán menj egy harmadikhoz, és hasonlítsd össze az előző kettőével az ő véleményét. Vagy válaszd azt, aki szimpatikusabb, akiben jobban megbízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!