Akkor is segít a kóla a hányingeren, ha amúgy nem szeretem?
Figyelt kérdés
Terhességi rosszulléteim vannak, nagyon erős hányingerem van, sokat hányok. A kólát mindenhol dicsérik, így gondoltam kipróbálom, de az a helyzet, hogy nem igazán szeretem. Megiszom, nem undorodom tőle, de nem szeretem. Így is segíthet, vagy felesleges vennem?2021. nov. 29. 13:02
1/10 anonim válasza:
A hányingeren segített? Ha igen, akkor érdemes venni, ha nem akkor meg nem. A gyógyszereket sem szereti senki és mégis megvesszük ha használ.
3/10 anonim válasza:
Mellesleg nekem semmi se hatott, egyedül valamennyit az akupresszúrás csuklószorító,ne hiszek az ilyenekben de valóban enyhítette a hányingerem 10 percen belül.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem ittam még úgy kólát hogy hányingerem volt, tehát fogalmam sincs
Köszönöm a válaszokat :)
2021. nov. 29. 13:31
5/10 anonim válasza:
Anyum a Flector ízét nem szereti (pedig szerintem finom), megissza és hat, elmúlasztja a fájdalmait.
Jómagam a Jégert nem szeretem vagy a gyomorkeserűket mégis segít, ha úgy van. Nyílván nehezebben nyelvem le, de hatnak.
Veszel egy fél literes kólát (tudom, árban jobb a nagyobb) és kipróbálod. Ha nem hat, akkor marad a B6 és társai. Ha hat, veszel még.
Háztartási kekszet is ajánlom mellé.
Csak a rendes Coca-Colát vedd.
6/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül segít a cola, nekem nem segített, szerintem max émelygés ellen jó de ha állandóan hánysz, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy az majd bent tartja
7/10 anonim válasza:
ropi,rágcsa,kola,buborékos üditők hatásosak hányás és hányingerre.
8/10 anonim válasza:
Nekem nem segített, de ki kell próbálni és kiderül.
9/10 anonim válasza:
Nekem azt javasolta a háziorvos, hogy keverjem ki belőle a szénsavat, mert az irritálja a gyomrot. Próbáld ki, de én is undorodtam tőle, nem is lettem jobban.
10/10 anonim válasza:
Jajj most megkivantam a kólát pedig koffein 😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!