Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes még elmenni 4d uh-ra...

Érdemes még elmenni 4d uh-ra 29hetesen?

Figyelt kérdés
Jól lehetett még látni?Úgy értem nem fordult befelé,láttátok a pofiját?Most mennék először és nem szeretném kihagyni.
2008. dec. 13. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia ez a legjobb idő rá!!nem túl nagy de már kiformálódott:)Arca tisztán kivehető...mi 30 hetesen voltunk nagyon nagy élmény volt a találkozás ott vele:)videot is készítettek meg fotót az arcáról:)
2008. dec. 13. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont jó!!:)én 28-ba vagyok de jövőhéten megyünk akkor a 29-be leszek :)már szép a baba és jól látható ha úgy fekszik majd :)Egészséges szülést !
2008. dec. 13. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ténlyeg épp a legjobb időszak, mert még nem túl nagy - így az egész babát jól látod, elfér a képen és nem túl kicsi, azaz már inkább ember formájú, mintsem ufós :) mi a 28-ik héten voltunk, a terhességem végéig bírtam volna nézni :) M.
2008. dec. 13. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én 30 hetesen voltam,és már be is volt fordulva,de minden gyönyörűen látszott.Nagyon csodálatos,és szép élményMindenképp menj el!Minden jót!

Üdv:3 hónapos kislány anyukája

2008. dec. 13. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
mi is 29 hetesen voltunk, sajna nem volt szerencsénk, egész végig háttal volt, nem láttunk semmit az arcából. De a többi testrészén látni lehetett, hogy szép nagy már :)
2008. dec. 16. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!