29hetesen 16kg-nál tartok. Sok?
Sok igen. Elvileg a terhesség összességében kb 10 kilót enged, de ezt azért sokan nem tudják tartani.Az utolsó két három hétben, 2-3 kg-t is hízhatsz hetente. Az elsp gyerekkel 20 kg-t híztam sajnos, ilyen ütemben. :(
A másodikkal csak 8-t. Mondtam a dokimnak, hogy ilyen félelmeim vannak mi legyen.Azt írta elő, hogy tartsak hetente egy gyümölcs zöldség napot . Ezt tettem, meg kiiktattam a finomított ch-kat. Próbáld most visszafogni magad, és könnyebb lesz szülés után.
Szerintem is sok, bár ha egyébként nagyon vékony vagy, akkor nem vészes.
Én a 29. hétig 9 kilót híztam,majd a végéig már csak kettőt, tehát csak a baba súlynövekedését.
Én is úgy gondolom sajnos,h sok,de ne aggódj,a babád biztos,h egészséges lesz,legfeljebb neked lesz nehezebb a vége felé.
Most néztem meg a kiskönyvemet,én a 28. hétig 9 kg-ot híztam,és szülésig,csak 5 kg-ot! 14 volt összesen! 93 kg-mal kezdtem (178 centimhez),és 107-tel mentem szülni,és így is sokan mondták,h Te nem is híztál sokat.....
Le is ment,de viszont szopi alatt keményen meghíztam,most vagyok 101 kg! :(
Én az első terhességem alatt 35kgot kaptam magamra, igaz állandóan csokitortát faltam, szószerint, de le is adtam mind és még 5kgot a lányom 8hónapos korára. A második terhességem alatt 17kg volt az össz plusz, 6 hónap alatt le is adtam. Most 1kgot szedtem fel, pedig mindent eszek és 18 hetes vagyok.
Én is azt tudom neked javasolni, h figyelj arra mit mivel eszel és mikor, de látod itt a példa, h le is lehet adni. Ne csüggedj a sok plusz miatt, tényleg sok, amit felszedtél, de akaraterő kérdése és majd lemegy, most a baba a legfontosabb. Szép babavárást kívánok neked!
Relativ.
Az elso terhessegemnel kb igy alltam en is ilyenkor, a vege 25 kg lett. Vekony vagyok es magas alapban, de igy is sok volt.
A 2. terhessegemnel 15 kilot hiztam, de akkor olyan 8 korul jarhattam 30 hetesen. Ez nekem sokkal kenyelmesebb volt igy.
Viszont biztatlak: az elso babam szuletese utan negy honappal 2 kiloval kevesebb voltam, mint teherbeeseskor, tehat 27 ment le.
A masodik szules utan negy honappal annyi vagyok, mint altalaban.
Szoval utolag nincs kulonbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!