Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29hetesen 16kg-nál tartok. Sok?

29hetesen 16kg-nál tartok. Sok?

Figyelt kérdés
Mennyire számíthatok még ?
2010. júl. 2. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem picit sok. de akik az első kétharmadban többet híznak, azok az utolsó hetekben szinte semmit nem híznak általában.
2010. júl. 2. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mennyivel kezdted! A 16 kiló nem kevés, hiszen még most fog a baba rohamosan nőni (kb. heti 200 grammok!)... A "nagykönyv" szerint a normál hízás a 9 hónap alatt 10 kiló körül van 3/- 2 kiló... De ugye ez a nagykönyv :))) Persze ismerek olyat, aki 20 kilót hízott és fél év alatt le is ment neki... a másik a kevés hízás után a szoptatás alatt szedte össze magát :S
2010. júl. 2. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! szerintem nem valami kevés sajnos. A normál hízás a 30.héttől heti 300-500 gramm, így ha megnézed a 10 hét alatt még minimum 3-5 kiló felfog jönni ami még a normál kategóriába tartozik.
2010. júl. 2. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Sok igen. Elvileg a terhesség összességében kb 10 kilót enged, de ezt azért sokan nem tudják tartani.Az utolsó két három hétben, 2-3 kg-t is hízhatsz hetente. Az elsp gyerekkel 20 kg-t híztam sajnos, ilyen ütemben. :(

A másodikkal csak 8-t. Mondtam a dokimnak, hogy ilyen félelmeim vannak mi legyen.Azt írta elő, hogy tartsak hetente egy gyümölcs zöldség napot . Ezt tettem, meg kiiktattam a finomított ch-kat. Próbáld most visszafogni magad, és könnyebb lesz szülés után.

2010. júl. 2. 18:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat
2010. júl. 2. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is sok, bár ha egyébként nagyon vékony vagy, akkor nem vészes.

Én a 29. hétig 9 kilót híztam,majd a végéig már csak kettőt, tehát csak a baba súlynövekedését.

2010. júl. 2. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom sajnos,h sok,de ne aggódj,a babád biztos,h egészséges lesz,legfeljebb neked lesz nehezebb a vége felé.

Most néztem meg a kiskönyvemet,én a 28. hétig 9 kg-ot híztam,és szülésig,csak 5 kg-ot! 14 volt összesen! 93 kg-mal kezdtem (178 centimhez),és 107-tel mentem szülni,és így is sokan mondták,h Te nem is híztál sokat.....

Le is ment,de viszont szopi alatt keményen meghíztam,most vagyok 101 kg! :(

2010. júl. 2. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én 59 kg-ról kezdtem,jelenleg 8és fél kg-ot szedtem fel így 29hetesen!De én már eleve plusszal indúltam,mert 55kg szoktam lenni,csak a télen eléggé ellustultam sajnos!Így engem egyfolytában piszkálnak,hogy mi lesz velem még a hátralévő időben!De ez van sajnos!Majd ha megszülök,és már nem szoptatok,akkor leadom!!Boldog babavárást kívánok neked!
2010. júl. 2. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Én az első terhességem alatt 35kgot kaptam magamra, igaz állandóan csokitortát faltam, szószerint, de le is adtam mind és még 5kgot a lányom 8hónapos korára. A második terhességem alatt 17kg volt az össz plusz, 6 hónap alatt le is adtam. Most 1kgot szedtem fel, pedig mindent eszek és 18 hetes vagyok.

Én is azt tudom neked javasolni, h figyelj arra mit mivel eszel és mikor, de látod itt a példa, h le is lehet adni. Ne csüggedj a sok plusz miatt, tényleg sok, amit felszedtél, de akaraterő kérdése és majd lemegy, most a baba a legfontosabb. Szép babavárást kívánok neked!

2010. júl. 2. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Relativ.

Az elso terhessegemnel kb igy alltam en is ilyenkor, a vege 25 kg lett. Vekony vagyok es magas alapban, de igy is sok volt.

A 2. terhessegemnel 15 kilot hiztam, de akkor olyan 8 korul jarhattam 30 hetesen. Ez nekem sokkal kenyelmesebb volt igy.

Viszont biztatlak: az elso babam szuletese utan negy honappal 2 kiloval kevesebb voltam, mint teherbeeseskor, tehat 27 ment le.

A masodik szules utan negy honappal annyi vagyok, mint altalaban.

Szoval utolag nincs kulonbseg.

2010. júl. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!